Sales Support / Innesäljare till Swedish Lorry Parts

Sales Support / Innesäljare till Swedish Lorry Parts

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Swedish Lorry Parts är ett svenskt företag specialiserat på reservdelar som passar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri.

Har du en bakgrund med administration och kundkontakt inom industri eller liknande branscher? Söker du en bred roll i en internationell miljö? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Du kommer till ett bolag som det går bra för, vi har en föräldraledig kollega och söker dig som vill komma in och bidra omgående och till sista augusti 2023 med goda chanser till fast anställning på Swedish Lorry Parts.

Som Sales support på Swedish Lorry Parts kommer du att ha en varierad tjänst med mycket kontakt med såväl kunder som intern personal.

Din roll innefattar bland annat:
  • Administrativa uppgifter så som att skapa offerter och lägga orders
  • Förbereda inför mässor, agentmöten och olika event
  • Merförsäljning med fokus på att bygga långvariga relationer till kunden
Tillsammans med fyra kollegor inom Sales Support har ni ett starkt kundfokus och du arbetar med kunder utanför Sveriges gränser och använder således engelska språket regelbundet.

Personprofil

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare. Det är meriterande om du kommer från fordonsindustrin men det är inget krav. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska språket, i tal och skrift.
Det är meriterande om du arbetat i affärssystemet Monitor.

Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa i rollen tror vi att du trivs i en roll som "spindeln i nätet" med många kontaktytor. Du gillar att ha ordning och reda omkring dig samtidigt som du är glad, lättsam och ödmjuk.

Övrigt

Start: Omgående och fram till sista augusti 2023 med chanser till fast anställning
Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan.
Plats: Fågelviksvägen 9, Norsborg. Slagsta Business Center.

Du kommer att bli anställd av PerformIQ och uthyrd till Swedish Lorry Parts fram till sista augusti 2023.

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Mattias Söderberg, rekryteringskonsult, på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedish Lorry Parts tillverkar och marknadsför ett brett sortiment reservdelar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri. Vi strävar efter att alltid erbjuda våra kunder bästa möjliga service och att leverera produkter som uppfyller deras höga förväntningar. Vårt mål är att reservdelar från Swedish Lorry Parts skall vara det naturliga alternativet till OES-delar för ägare av krävande tunga fordon över hela världen.

Sedan SLP grundades 1991 har företaget skapat kundkontakter över hela världen. På kontinent efter kontinent, i land efter land har SLP tillgodosett de grundläggande behoven vid reparationer av tunga fordon. Vår höga produktkvalitet och leveranstillgänglighet har gjort oss kända över hela världen inom den tunga fordonsindustrin. Vi är 50 anställda och omsätter cirka 230 mkr.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: innesäljare, ordermottagare, orderadministratör, stockholm, söderort, botkyrka