IT och kvalitetsansvarig till Swedish Lorry Parts

IT och kvalitetsansvarig till Swedish Lorry Parts

Tjänstebeskrivning

Swedish Lorry Parts är ett svenskt företag specialiserat på reservdelar som passar till Volvos och Scanias tyngre fordon. Vi växer och söker dig som vill ansvara för drift och utveckling av företagets IT, men också upprätthålla och utveckla våra kvalitets- och ledningssystem.

I rollen som IT och kvalitetsansvarig är dina främsta ansvarsområden:
  • Hantera avtal såsom supportavtal, telefonavtal, backuper och kontorsmaskiner
  • Support och driftsutveckling av vår IT miljö
  • Arbeta löpande med internrevision och externrevision
  • Utveckla och uppdatera kvalitetsmanualer
Under år 2020 kommer vi påbörja flera projekt där du kommer att ha huvudansvar. Vi kommer bland annat att byta affärssystem där du kommer föra dialog med IT företaget som sköter vår support. Vi kommer också att sjösätta Office 365. Företaget har som målsättning att certifiera sig i ISO 14001 och du kommer att vara drivande i det arbetet.
Uppskattningsvis kommer du att arbeta ca 10 timmar i månaden med kvalitetsarbete och resterande tid med IT. Du har budgetansvar för vår IT drift och rapporterar till VD.

Krav på person

Vi söker dig som har ett intresse för IT och förstår vikten av att ha en fungerande IT miljö. Vi tror att du arbetat med de IT relaterade arbetsuppgifter som nämns ovan, eller så är du It-tekniker eller liknande idag.

Vi arbetar med ett IT företag som fungerar som vår supportfunktion och med dem kommer du att samarbeta tätt. Därav är det viktigt att du har god förståelse för hårdvara, mjukvara och nätverk så att ni kan hålla god dialog.

Det är meriterande om du tidigare varit ansvarig för att byta ett affärssystem.

Det är inget krav på att du har erfarenhet av att ha arbetat med kvalitet- och ledningssystem. Däremot måste du vara en god organisatör och gilla att dokumentera och administrera arbetsprocesser.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Fågelviksvägen 9, Botvid Business Center i Slagsta/Norsborg

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedish Lorry Parts är ett svenskt företag specialiserat på reservdelar som passar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri.

Tillverkning och marknadsföring av reservdelar är företagets huvudfokus och inte bara en sidoverksamhet till tillverkningen och försäljningen av fordon. Det är också anledningen till att vår leveranstillgänglighet är så stor. Vi konkurrerar med originaldelar och vår ambition är att erbjuda likvärdig eller högre kvalitet till ett mer attraktivt pris.

Vi finns idag på tre platser i Sverige med huvudkontor i Stockholm, ett säljkontor i Göteborg samt produktion och lager i Kumla. Idag är vi ca 45 anställda och omsätter drygt 200 miljoner kronor.

Sökord: IT, It-tekniker, Supporttekniker, teknisk support, Helpdesk, IT ansvarig, Kvalitetsansvarig, ISO 14001, Botkyrka, Stockholm