Teknisk innesäljare

Teknisk innesäljare

Vi söker nu en teknisk innesäljare
Vi söker dig som tidigare arbetat som innesäljare eller säljsupport med teknisk inriktning. Du kommer att vara en mycket viktig del i vår verksamhet och agera som länken mellan kund och utesäljare men även stötta i tekniska frågor. Du kommer också att göra sambesök med säljare och VD.
Du jobbar nära VD och då det är ett litet företag vill vi ha en bred organisation där varje individ har sin tydliga roll och sina arbetsuppgifter men där man även är delaktig och behjälplig inom andra uppgifter i företaget.
I din roll som innesäljare hjälper och stöttar du vår utesäljare vid försäljning och efterarbete av främst egentillverkade produkter inom en unik industrinisch. Produktutbudet är av högsta kvalitet och kundrelationerna är långa och givande. Produkterna levererar stora värden till slutkunden under sin långa livstid.
De som beställer produkterna är ofta en central funktion hos större distributörer, samt lokalt ansvariga (såsom VD eller lokal chef) på mindre bolag. Företaget har idag flera avtal med ledande distributörer inom Europa och försäljning sker både inom Sverige samt på export.

Huvudsakliga ansvarsområden
  • Stötta och hjälpa vår utesäljare med efterarbete och kundvård.
  • Uppföljning av offerter både självständigt och tillsammans med våra utesäljare.
  • Teknisk support, samordning av frågor mellan kunder och utesäljare.
  • Hjälpa till med utveckling av nya produkter.
  • Ansvara för mail utskick/marknadsföring och utveckling av hemsida.
Din profil
Som person kännetecknas du av en stark personlig drivkraft med hög energinivå och vilja att leverera resultat. Du är öppen och har lätt för att skapa kontakt och du är också lyhörd och har mod att tänka nytt. För att lyckas i tjänsten måste du kunna ta egna initiativ, vara lösningsorienterad och noggrann. Du bör trivas i en självständig roll och ha en känsla för att göra rätt prioriteringar då rollen innebär stor frihet under ansvar.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du besitter följande kompetenser:
  • Gedigen erfarenhet av försäljning med hög servicenivå.
  • God erfarenhet från samtliga Office program.
  • Svenska och engelska – flytande i tal och skrift. Tyska är meriterande.
  • B-körkort är ett krav.
Mer info
Kontaktperson Johanna Lewin
Telefon +46724021475
Email Mejla Johanna Lewin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cibes.se
Sista ansökningsdag 30 dec 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedish Cable Trolleys AB säljer det egna märket CIBES kabelvagnar för mobilströmmatning och marknadsför dessa både internationellt och nationellt.
Vi erbjuder ett brett program för mobil strömmatning. Programmet är baserat på våra egna, svensktillverkade, kabelvagnar. Både för bärlina, C-skena, fyrkantskena och för I-balk.
Swedish Cable Trolleys AB säljer även produkter från världsledande tillverkare, kända för sin kvalitet och tekniska överlägsenhet. Vi har gjort detta sen 1947 då CIBES första gången kom till världen. Genom snabba leveranser från trygga leverantörer kan vi säkerställa att varje projekt blir framgångsrikt och vi finns alltid till hands för vår kund.
Swedish Cable Trolleys AB är ett helägt dotterbolag till Tisenhult-gruppen - ett familjeföretag som driver och utvecklar företag med ledande positioner inom unika nischer. Vi tror att vägen till framgång bygger på bärkraftiga affärsidéer, motiverade medarbetare samt vår vision och företagsfilosofi. Vårt mål är att genom långsiktigt aktivt ägarskap uppnå tillväxt, lönsamhet och utveckling.