Drivna kundtjänstmedarbetare som brinner för service!

Drivna kundtjänstmedarbetare som brinner för service!

Du är driven och brinner för chansen att vara med på en start-up resa. Vi söker dig som älskar att ge allt för kunder och har en stark vilja att ge service av världsklass. Vi önskar gärna att du har erfarenhet av kundkontakt sedan tidigare, antingen via försäljning i butik eller att du har erfarenhet från servicebranschen och telefonvana.

Som person ser vi att du är service-minded, lättlärd och tålmodig. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Du är orädd att hjälpa till där det behövs och har en vilja att lära. Då arbetet ibland kan präglas av många parallella uppgifter så är det en fördel om du är stabil, lugn och trygg och har en bra struktur och förmåga att prioritera.

Vid lugnare perioder eller temporära behov även hjälpa kollegor internt inom inkassoavdelningen med andra arbetsuppgifter.

I rollen kommer du primärt att arbeta med att:
 • Besvara inkommande samtal från kunder gällande till exempel ansökningar, fakturor och produktinformation
 • Hantera ärenden via mejl samt bemöta kunder via vår chattfunktion
 • Handlägga inkommande ansökningar och bevaka dessa processer
 • Genomföra utbetalningar till våra kunder
Det kommer även att ges goda möjligheter att utvecklas i din kompetens och lära dig nya arbetsuppgifter inom det område som intresserar dig.

Din profil:
 • Har avslutad gymnasieexamen
 • Minst två års erfarenhet av arbete via telefon, service eller kundbemötande
 • Brinner för att ge ett kundbemötande i världsklass
 • Är öppen, lättsam och social som person samt uppskattar likväl kontakten med kunderna som goda relationer till dina kollegor
 • Positiv, ansvarstagande, innovativ och noggrann
 • Kan hantera och trivs i en händelserik och förändringsbenägen miljö
 • Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
Det är ett krav att du har god datorvana och kan hantera Officepaketet

Vad erbjuder vi dig?
 • Fast lön
 • Grundläggande utbildning inom lån och finans samt produktutbildning
Ansökan & Lön

Jobbtyp: Heltid

Plats: Luma, Stockholm

Lön: Fastlön

Kontakt: Swedgroup Bemanning & Rekrytering
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om Swedgroup:
Swedgroup levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela Stockholm's området.
Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Sökord: kundtjänst,kundtjänstmedarbetare, kundtjänst-medarbetare, kundsupport, costumerservice, costumer-service, costumersupport, costumer-support,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 mars (42 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SwedGroup är till grunden ett företag med bred erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Det vi har lärt oss från den skolan är att trivsel och belöning går hand i hand. Därför lägger vi mycket fokus på att verkligen lära känna våra kunder men framför allt den personal som vi jobbar med. Där målet i sikte är att matcha rätt person med rätt tjänst!

Vad gör vi för våra kandidater?
Tack vare vår kompetens inom bemanning och rekrytering så bidrar vi med stöd och kompetens. Vi vet att det ibland kan vara svårt att veta vad man ska tänka på vid en intervju för att presentera sig själv på bästa möjliga sätt. Därför stöttar vi våra kandidater genom hela anställningsprocessen. Vi slutar inte där heller, utan vi finns med i bilden även efter anställning för att göra en uppföljning och känna efter hur personen mår och hur vi kan bidra till en fortsatt utveckling.

Vad kan vi erbjuda?
SwedGroup är återigen ett företag med bred kompetens och erfarenhet ifrån bemanning och rekrytering. Därför har vi satsat på att ge ett brett utbud av tjänster inom sälj, marknad och Administration så att personer som söker sig till oss har chans att välja karriär hos oss.
Vi strävar ständigt efter att öka utbudet av tjänster och genom att connecta dig med oss håller vi dig uppdaterad när nya tjänster kommer in som matchar din profil.

Varför är vi det bästa rekryteringsbolaget i världen?
Vi jobbar utifrån fyra kärnvärden som är kvalité, effektivitet, engagemang och resultat. Tack vare dessa grundprinciper som tillämpas i vår arbetsmetodik så har utvecklingskurvan i företaget sett god ut och vi kommer fortsätta sträva efter samma höga tempo!