Front Office Manager till Swedfund

Front Office Manager till Swedfund

Till statens svenska utvecklingsfinansiär Swedfund söker vi nu en Front Office Manager. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace som löper 13 månader framåt. Tjänsten är på heltid med start i augusti och utgår från deras fina lokaler på Drottninggatan, Stockholm.

Ditt uppdrag
I rollen som Front Office Manager kommer du dels ansvara för den dagliga driften på kontoret, dels välkomna och ge service till organisationens medarbetare. Rollen är bred och dagarna är varierande där du har en viktig funktion för att få dagarna på kontoret att rulla på smidigt och effektivt. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden i din roll:
  • Ansvara för receptionen och ta emot interna/externa besökare
  • Vårda lokalerna och organisera så allt ser snyggt och rent ut
  • Inköp av kontors- och förbrukningsmaterial
  • Hantera leverantörer i relation till kontoret såsom avtal rörande skrivare, kaffemaskin, telefoni etc.
  • Ansvara för organisationens infomail och digitala post
  • IT-administration
  • Fakturahantering
  • Agera kontorets arbetsmiljöombud
  • Kvittoredovisning
  • Bokning av resor och möten
Din bakgrund
Vi söker dig med minst ett par års erfarenhet från en liknande roll där du tidigare haft kontorsansvar. Du har goda kunskaper i Officepaketet och i digitala system. Då Swedfund är en internationell organisation och har engelska som bolagsspråk är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat på engelska och svenska, både i tal och skrift.

För att axla rollen som Front Office Manager trivs du i en koordinerande och administrativ roll. Du får ofta höra att du är duktig på att prioritera mellan dina arbetsuppgifter och du bemöter människor på ett professionellt och trevligt vis. Du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och är trygg med att ta egna initiativ i vardagen. Som person är du bra på att ha många kontaktytor och du gillar att arbeta i ett snabbt tempo i en organisation där det händer mycket. Du är serviceinriktad, driven och ordningsam samt gör det där lilla extra för att stötta och underlätta för dina kollegor. Du ligger alltid steget före och ser vad din omgivning är i behov av.

Om Swedfund
Swedfund är Sveriges utvecklingsfinansiär och ska bidra till minskad fattigdom genom hållbara investeringar i världens fattigaste länder. Swedfunds investeringsstrategi vilar på tre fundament: samhällsutveckling, hållbarhet och finansiell bärkraft. Sedan 1979 har Swedfund varit en aktiv, ansvarsfull och långsiktig investerare i mer än 260 företag.

Vi är 60 medarbetare med kontor i Stockholm och Nairobi.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se) och Affärsområdeschef Johan Fernström (johan.fernstrom@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration. Vi tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.