Administratör inom ekonomi till Swedbank Finans

Administratör inom ekonomi till Swedbank Finans

Vill du jobba som administratör med fakturahantering på Swedbank Finans i Stockholm? Sök jobbet redan idag!

Nu söker Swedbank Finans flera administratörer till gruppen inom billeasing i Stockholm. Rollen erbjuder dig en stor möjlighet att utvecklas inom administration på en av Sveriges största banker. Trivs du i en administrativ roll och tycker att ekonomi är kul? Då är du den vi söker! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en möjlighet för dig att utvecklas i rollen som administratör och lära sig mer om billeasing hos en av Sveriges största banker. Swedbank Finans arbetar aktivt med att skapa nöjda kunder och har en tydlig vision om ett bemötande som alltid utgår från värderingarna - enkel, öppen och omtänksam. Rollen på Swedbank Finans innebär att du får verka i ett högt tempo och vara i en lärorik och utvecklande miljö. Här kommer du vara i ett prestigelöst team som värderar samarbete och kommunikation högt.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som administratör kommer du att tillhöra gruppen leverantörssupport där du kommer att få:
  • hantera inkommande fakturor gällande inbetalning, återbetalning, krav och kredit
  • administrera uppgifter i Swedbanks interna system
  • delta i projekt för att förbättra processer och effektivitet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med kontorstider måndag till fredag. Tänkt start är omgående och uppdraget förväntas pågå i 4-5 månader, med möjlighet till förlängning. Du kommer att sitta i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg).

VEM ÄR DU?

För att du ska trivas i rollen på Swedbank Finans tror vi att du:
  • Har en ekonomisk utbildning, exempelvis från gymnasiet
  • Tidigare jobbat med administration
  • Är strukturerad, noggrann och trivs i att jobba i ett högre tempo
  • Ser långsiktigt på denna tjänst
  • Har du tidigare jobbat med fakturahantering är det meriterande.
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Amanda Karlsson
Telefon 073-153 61 74
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 24 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/