iOS Apputvecklare till Swedbank i Stockholm

iOS Apputvecklare till Swedbank i Stockholm

Vill du utveckla den mest använda bankappen och göra skillnad för miljontals användare? Sök då iOS Apputvecklare till Swedbank!

Som iOS Apputvecklare hos Swedbank kommer du att jobba inom området Savings & Advisory Transformation. Här får du möjlighet att utveckla ett område som påverkar miljontals användare både på kort och lång sikt, samtidigt som du blir en del av en varm organisation som värnar om dig, ditt livspussel och din utveckling.

Vi erbjuder dig
  • En viktig roll inom fin-tech som förändras fort och där det kommer vara avgörande att ständigt sträva efter att ligga i teknisk framkant.
  • Bli en del av ett område som påverkar miljontals användare och samhället i stort där du kommer kunna göra en positiv skillnad.
  • En miljö med balans och flexibilitet där du erbjuds både att kunna jobba remote och på kontoret i Stockholm.
  • Stora möjligheter inom både karriär, kompetens och personlig utveckling.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som iOS Apputvecklare kommer du bygga appar för ungdoms-, företags- och privatkunder och utveckla mobilappar för både Swedbank och Sparbankerna på iOS. Det innebär bland annat att du kommer:
  • Jobba med våra appar som är de mest besökta kanalerna hos Swedbank.
  • Verka i en modern utvecklingsmiljö med tekniker som Swift.
  • Jobba i tvärfunktionella team genom ett agilt arbetssätt, där du tillsammans med ditt team kommer vara med att sätta upp mål och vara delaktig kring vägen för att nå dem.
  • Möjlighet att lära dig hela livscykeln för mjukvaruutveckling, test, arkitekturarbete och underhåll.
  • Ta del av vad som händer i iOS-communityt på Swedbank och tillsammans med resten av teamet se om och hur detta kan ge värde till våra kunder.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Här kommer du jobba inom området Savings & Advisory Transformation där du kommer tillhöra ett tvärfunktionellt och agilt team. Här kommer du jobba nära bland annat andra utvecklare, produktägare, business analyst och systemtestare. Du kommer tillhöra kontoret i Sundbyberg i Stockholm, men kommer ha möjlighet till att jobba remote delvis.

Din framtida chef Beatrice beskriver: "Gå med i vårt team och spela en viktig roll i en spännande transformationsresa då finanssektorn står inför både utmaningar och oöverträffade möjligheter. De digitala tjänsterna som du skapar tillsammans med ditt team kommer att göra verklig skillnad i våra kunders vardag. Om du tycker att det är motiverande att vara i en miljö där produkterna som ditt team skapar kommer att vara synliga för miljontals människor - då är det här arbetsplatsen för dig!"

Mer om dig

Vi söker dig som brinner för att göra bra lösningar och som ständigt vill utvecklas och lära dig nya tekniker, verktyg och tillvägagångssätt. Du trivs att jobba i team där du kan lära dig av andra samtidigt som du har lätt för att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Vidare ser vi gärna att du har minst några års erfarenhet av att jobba med iOS apputveckling, god förståelse för designmönster och arkitektur och har kunskap inom Swift. Vi ser gärna att du är flytande i engelska och kan tala och förstå grundläggande svenska.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Mathias Jonsson
Telefon 0708 53 52 06
Email Mejla Mathias Jonsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 21 dec 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi tror på mångfald och inkludering på arbetsplatsen och vi vill att våra medarbetare ska känna sig värdefulla och ha de bästa förutsättningarna för att kunna utvecklas och prestera sitt bästa. Att hitta inspiration och lära av varandra driver oss framåt.