Fullstack Developer hos Swedbank i Stockholm

Fullstack Developer hos Swedbank i Stockholm

Var med och utveckla framtidens banklösningar inom Savings & Advisory hos Swedbank i Stockholm, med möjlighet till delvis remote!

Som Fullstack Developer hos Swedbank kommer du jobba inom området Savings & Advisory Transformation. Här får du möjlighet att utveckla ett område som påverkar miljontals användare där du kommer jobba med modern teknik inom Angular och Java. Samtidigt blir du en del av en varm organisation som värnar om dig, ditt livspussel och din utveckling.

Vi erbjuder dig
  • En viktig roll inom fin-tech som förändras fort och där det kommer vara avgörande att ständigt sträva efter att ligga i teknisk framkant.
  • Bli en del av ett område som påverkar miljontals användare och samhället i stort där du kommer kunna göra en positiv skillnad.
  • En miljö med balans och flexibilitet där du erbjuds både att kunna jobba remote och på kontoret i Stockholm.
  • Stora möjligheter inom både karriär, kompetens och personlig utveckling.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Här kommer du att jobba med att utveckla och underhålla våra digitala tjänster i vår mobil- och internetbank vilket inkluderar finansiell hälsa, rådgivning, pension, fondhandel mm. Det innebär bland annat:
  • Jobba i en modern utvecklingsmiljö med nya tekniker inom Angular och Java.
  • Jobba i tvärfunktionella team genom ett agilt arbetssätt, där du tillsammans med ditt team kommer vara med att tänja på gränserna för teknisk utveckling.
  • Möjlighet att jobba över hela stacken och fördjupa dig i olika områden.
  • Ha omvärldsbevakning för nya tekniker och verktyg inom ditt område.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Här kommer du jobba inom området Savings & Advisory Transformation där du kommer tillhöra ett tvärfunktionellt och agilt team. Här kommer du jobba nära bland annat andra utvecklare, produktägare, UX-designers och systemtestare. Du kommer tillhöra kontoret i Sundbyberg i Stockholm, med möjlighet till att jobba remote.

Din framtida chef Beatrice beskriver: "Du kommer att spela en viktig roll i en spännande transformationsresa då finanssektorn står inför utmanande och aldrig tidigare skådade möjligheter. De digitala tjänsterna och upplevelserna som du skapar tillsammans med dina teammedlemmar kommer att göra en stor och viktig skillnad i våra kunders vardag. Detta ger dig en fantastisk möjlighet för både snabb personlig utveckling och karriär!"

Mer om dig

Vi söker dig som vill utvecklas och lära dig nya tekniker, verktyg och tillvägagångssätt, samtidigt som du har ett kundcentrerat mindset där användaren är i fokus. Du trivs att jobba i team där du kan lära dig av andra samtidigt som du har lätt för att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Vidare ser vi gärna att du har minst några års erfarenhet av att jobba som utvecklare och då gärna över hela stacken med tekniker som Angular, Java, JavaScript, REST, JSON och Design patterns eller motsvarande. Vi ser gärna att du är flytande i engelska och kan tala och förstå grundläggande svenska.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi tror på mångfald och inkludering på arbetsplatsen och vi vill att våra medarbetare ska känna sig värdefulla och ha de bästa förutsättningarna för att kunna utvecklas och prestera sitt bästa. Att hitta inspiration och lära av varandra driver oss framåt.