Teknisk förvaltare mark till Bromma Airport

Teknisk förvaltare mark till Bromma Airport

Vi söker nu dig som vill jobba strategiskt och taktiskt för att säkerställa och följa upp uppsatta mål. Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att använda din kunskap och erfarenhet till att framtidssäkra Swedavia Bromma Airport. Vi söker en teknisk förvaltare mark till Bromma Airport enheten mark och VA inom avdelningen Underhåll Stockholm. Enheten ansvarar för förvaltning och underhåll av markanläggningar på Bromma och Arlanda. Tjänsten är placerad på Bromma, och viss arbetstid kommer förläggas till Arlanda.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som teknisk förvaltare ansvarar du för frågor rörande underhållet av markanläggningar i syfte att vidmakthålla och optimera flygplatsernas kapacitet, tillgänglighet och driftsäkerhet.

Du kommer att upprätta underhållsplaner och ser till att de utförs och följs upp. Vidare är du kravställare vid markarbeten inom om- och nybyggnationer.

Du ansvarar för samordning, planering och budgetering för underhållsarbeten inom uppdraget. Du rapporterar till enhetschef mark och VA.

Din profil
Vi söker dig som är högskoleingenjör inom mark och anläggning eller har annan verksamhetskunskap inom ansvarområdet som kan bedömas likvärdigt. Du har flerårigerfarenhet av genomförandet av mark- och anläggningsentreprenader i rollen som beställare eller entreprenör. Vi vill också att du har erfarenhet av drift och underhållsfrågor gällande gator och markanläggningar.

Du har fackkunskap inom markbeläggningar, både inom asfalt och betong.

Som person är du bra på att förutse problem, gillar problemlösning och tycker om att arbeta mot uppsatta mål på ett strukturerat och organiserat sätt. Du är bra på att bygga relationer, samarbetar väl med andra och vill att gruppen tillsammans når sina mål. Goda språkliga färdigheter i svenska.

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Teknisk förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida https://swedavia.varbi.com
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.