Drifttekniker vintersäsong 2018/2019 till Stockholm Arlanda Airport

Drifttekniker vintersäsong 2018/2019 till Stockholm Arlanda Airport

Stockholm Arlanda Airport har god beredskap för snö och är en av de bästa i världen på att röja snö! Inför kommande vintersäsong söker vi nu drifttekniker som tillsammans med vår ordinarie personal kommer att arbeta för att flygplan ska kunna starta, landa och taxa på ett säkert sätt på vår flygplats.

Dina arbetsuppgifter
Som vintersäsongsanställd drifttekniker har du en mängd olika arbetsuppgifter. Din huvuduppgift är att se till att landningsbanor, taxibanor och uppställningsplatser för flygplan röjs fria från snö.

Arbetet är varierande liksom vädret och vid barmark inriktas arbetet bland annat på renhållning, underhåll och drift av flygplatsen. Yrkesområdet är brett och det finns möjligheter till att ständigt lära sig nya saker då vår maskinpark är stor och innehåller ett flertal olika typer av moderna maskiner.

Din profil
Vi söker dig som har körkort med C-behörighet och god körvana av olika arbetsfordon. Som person är du en flexibel teamspelare som gärna arbetar i grupp men som också trivs med självständigt arbete. Det är meriterande om du har Yrkesförarbevis (YKB) och/eller tidigare erfarenhet av snöröjning, fastighetsservice, byggnationer, sanering, el, asfalt, vägarbete, anläggning, entreprenad och/eller VVS.

Tjänsten innebär skifttjänstgöring (kvällar, helger och storhelger) med kompletterande beredskapspass. Du bör därför bo i Arlandas närområde med maximalt två timmars inställelsetid.

Vi erbjuder
Att arbeta som drifttekniker hos oss under vinterhalvåret innebär att du tillsammans med dina kollegor spelar en viktig roll för hur vår flygplats uppfattas av våra kunder och resenärer. På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt
Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning.

Tjänsten innebär säsongsanställning med start i början av oktober. Placering Stockholm-Arlanda. För frågor går det bra att kontakta Jenny Krona, bemanningskoordinator Fältavdelning Arlanda, telefonnummer: 010-109 14 31.

Välkommen med din ansökan senast den 30 juni 2018
Mer info
Kontaktperson Jenny Krona
Telefon 010-109 14 31
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Swedavia äger samtliga flygplatser förutom Ronneby Airport och Luleå Airport, vid vilka Swedavia ansvarar för kommersiell flygtrafik.

Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.