Erfaren VA-konsult

Erfaren VA-konsult

Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren VA-konsult till VA-avdelningen på Sweco i Stockholm. Du kommer att bli direkt anställd av vår uppdragsgivare där du erbjuds en trygg och stabil anställning med utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Sweco är verksamma i ett flertal länder och innehar en stor kompetens inom VA. Genom deras breda kompetens och storlek är Sweco en av få på marknaden som kan ta sig an de stora infrastruktursprojekten.

Som VA-konsult på Sweco kommer du ha en stor individuell frihet gällande val av projekt och ansvarsområde samt att du kommer vara med och utforma framtidens smarta lösningar inom VA- utbyggnad och ledningsteknik. Vi söker dig som vill arbeta med ledningsteknik i olika former, exempelvis BIM-utveckling, projektering, byggledning, besiktning, avvattning, teknik/uppdragsansvarig alternativt vara länken mellan deras projekt och kollegor i andra länder.

Du kommer att sitta på deras huvudkontor på Kungsholmen, Gjörwellsgatan 22, med kompetenta och nyfikna människor som tar stort ansvar för sitt arbete och som gillar att samarbeta och hjälpa varandra.

Om dig
Vi söker dig som har arbetat ett flertal år inom VA- utbyggnad och ledningsteknik och innehar en utbildning inom VA- och miljöteknik eller motsvarande via högskola/universitet. Som person har du en stark vilja att ständigt utvecklas. Du är engagerad, tar eget ansvar och har en förståelse för Swecos kunders utmaningar och behov. Du trivs både med att arbeta tillsammans med kollegor såväl som att driva egna uppgifter/projekt framåt. Vi ser även att du är nyfiken och brinner för att utveckla lösningar för kunder. För att trivas tror vi att du är en lyhörd och samarbetsvillig person som har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt att du kan skriva tekniska beskrivningar på svenska.

Om Sweco
Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan Sweco erbjuda deras kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Sweco genomför uppdrag i 70 länder varje år och är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
Läs mer på www.workweb.se och bli en del av vårt nätverk redan idag!

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://workweb.se/
Sista ansökningsdag 16 mars (22 dagar kvar)