SÄKERHETSANSVARIG SWECO SVERIGE

Om jobbet

Sweco är Nordens ledande konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Företaget har ca 14500 medarbetare i 14 länder.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Just nu söker vi en Säkerhetsansvarig Sweco Sverige med placering på vårt kontor i Stockholm

Att arbeta på Sweco och som Säkerhetsansvarig innebär stora möjligheter till utveckling utifrån person, intressen och erfarenhet i ett bolag som ständigt utvecklas. Du får möjligheten att vara med och utveckla rollen och vara en del av avdelningens arbete med spännande utvecklingsprojekt. Du får vara med om att bygga upp strukturer och rutiner då rollen delvis är ny i sin utformning. Du kommer att ingå i en spännande grupp med olika kompetenser där vi hjälper och månar om varandra.

Din kommande roll

Som Säkerhetsansvarig på Sweco driver, koordinerar och utvecklar du företagets säkerhetsarbete utifrån ett såväl strategiskt som långsiktigt perspektiv. Rapporterar formellt till Chef Lokaler och har ett mycket nära samarbete med enhetens två gruppchefer Strategisk FM och Lokalprojekt.

Dina erfarenheter

Du har arbetat som säkerhetschef eller motsvarande på större företag och har stor erfarenhet av att arbeta med systematiskt säkerhets- och utvecklingsarbete. Du har för uppdraget relevant akademisk utbildning. Det är meriterande om du tidigare har haft en strategisk roll inom större företag/myndighet samt om du har specifika utbildningar från branschen. Vi ser gärna att du har kunskap om säkerhetsklassade uppdrag, s.k. SUA-uppdrag.

Om dig

Förutom din erfarenhet sätter vi stor vikt vid din personlighet och för att lyckas i tjänsten är det centralt att du är driven och utvecklingsorienterad men samtidigt trygg och pålitlig som person. Långsiktighet, kvalitetsmedvetenhet samt välutvecklad analytisk förmåga är avgörande egenskaper för tjänsten. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, kan överblicka, prioritera och snabbt sätta dig in i nya områden. Du kommer att samverka med många olika aktörer och därför är det viktigt att du är kommunikativ, att du har lätt för samarbeta och kan uttrycka dig på ett korrekt och omdömesgillt sätt.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning. #RT

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan! Intervjuer kan komma att ske löpande.

Kontaktinformation

Ohlsson Maria, maria.ohlsson@sweco.se, +46 725567571

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget