VD-assistent till Sweco Environment

VD-assistent till Sweco Environment

Har du några års erfarenhet av en kvalificerad assistentroll i en högpresterande organisation och ser dig om efter en ny utmaning? Om du har en utpräglad administrativ ådra kombinerad med en genuin servicekänsla, då kan vi ha jobbet för dig! Sweco Environment, marknadsledande konsultföretag inom vatten och miljö, erbjuder dig nu möjlighet till en utvecklande och variationsrik tjänst som VD-assistent.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och ska tillsättas snarast enligt överenskommelse. Urval sker löpande och intervjuer påbörjas i januari, varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som VD-assistent har du en central, ansvarsfull och omväxlande roll i kärnan av verksamheten. Tjänsten innebär bland annat att assistera VD med koordinering av kalender- och resebokningar, mailhantering och utläggsredovisning. Du ansvarar för möteskalender och årshjul samt förbereder, planerar och organiserar olika möten, konferenser och andra arrangemang.

För ledningsgruppsmöten upprättar du kallelser, tar fram utkast till dagordning, för protokoll, sammanställer underlag och ansvarar för uppföljning av dessa. Din roll innebär även att självständigt kunna driva egna projekt kopplat till ledningsgruppens arbete. Utöver detta fungerar du som bolagets kontakt gentemot Facility Management kring lokal- och kontorsfrågor och det är dig man vänder sig till vid olika frågeställningar kring exempelvis avtal och bolagsinformation.

Arbetsplatsen är belägen i moderna lokaler ritade av bolagets egna arkitekter i Marieberg, Stockholm. Vissa resor i tjänsten kan förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig med några års erfarenhet från en liknande roll, gärna i en dynamisk och affärsdriven verksamhet där krav har ställts på ansvarstagande, engagemang och hög servicegrad. Du hanterar Office 365 inklusive SharePoint, Teams och Planner obehindrat och uttrycker dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som VD-assistent på Sweco Environment är du den naturliga koordinatorn i organisationen och tjänsten kräver såväl flexibilitet som egen initiativförmåga. För att lyckas i rollen ser vi att du är strukturerad med en väl utvecklad organisationsförmåga och har ett positivt och prestigelöst förhållningssätt. Inom ditt ansvarsområde är planering, framförhållning och förmåga att prioritera avgörande faktorer för att kunna stödja och underlätta för VD på bästa sätt. Du arbetar i verksamhetens centrum vilket emellanåt innebär ett högt tempo och stor variation i de frågor du kommer i kontakt med. Självklart förstår du vikten av hög integritet då affärskritisk information hanteras.

Om verksamheten

Sweco Environment AB är ett av 11 dotterbolag till Sweco Sverige. Företaget bedriver konsultverksamhet inom vatten och miljö åt offentliga och privata kunder, allt ifrån akustik och bullerfrågor till projektering av reningsverk för avloppsvatten. Vi är störst i Sverige inom vårt område med 875 konsulter på 25 kontor i landet. Vi genomför också projekt på den internationella marknaden och jobbar tillsammans med Swecokollegor i Europa.
Mer info
Kontaktperson Camilla Elfving
Telefon 070-551 30 31
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 8 jan 2020 (29 dagar kvar)