Erfaren bilförsäljare

Erfaren bilförsäljare

Dina arbetsuppgifter
Som säljare hos oss sköter du säljprocessen från dess att bilen skall fotograferas och annonseras till dess att leverans av bilen sker d.v.s ansvarig genom hela affären. Du har kundkontakt direkt via vår anläggning, samt via telefon och mejl.

Din profil
Då du är vårt ansikte utåt och har en stor påverkan på kundernas upplevelse av deras bilaffär är det viktigt att du socialt utåtriktad och har lätt för att kommunicera och arbeta med alla sorters människor. Du bör vara lojal, flexibel, serviceinriktad, lätt för att knyta kontakter och har ett övertygande förhållningssätt för att slutföra affärer.

Meriterande om du har erfarenhet från tidigare bilförsäljning eller annan försäljning och gärna om du kan börja omgående.

Tjänsten är tillsvidare och på heltid heltidsanställning. Lönen består av en fast del och en provisionsbaserad del. Lön enligt överenskommelse.

Ansökan
Känner du att denna tjänst är för dig, tveka inte att skicka in ditt CV till info@swebilar.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://swebilar.se/
Sista ansökningsdag 19 juni 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swe Biltorg AB grundades 2006 som en enskild firma. Mycket har hänt sedan dess och vid 2010 övergick vi till ett Aktiebolag och vi fortsätter att växa inom bilbranschen. Vi har idag ett mycket attraktivt geografiskt läge om 4000 kvm där vi lagerhåller omkring 100 bilar till försäljning. Vi förmedlar bättre begagnade bilar i varierande prisklasser till en mycket bred kundkrets.