Key account manager till SB Media

Key account manager till SB Media

Var med på en spännande resa i ett företag med stark tillväxt och väldigt bra framtidsutsikter!

Vilka är vi
Vi arbetar med uppdragsförsäljning i mediabranschen vilket innebär att företag lägger ut hela sin försäljningsverksamhet till oss. I vår bransch är just uppdragsförsäljning en stark trend där vi står i främsta ledet.

Vi sköter många olika varumärken åt Egmont, exempelvis auto motor & sport, Båtnytt, Kalle Anka, Husvagn & Camping samt många fler. Andra uppdragsgivare är Svenska Jägareförbundet, Svenska Ridsportförbundet, Svenska Turistföreningen och ett flertal välkända företag och organisationer.

Jobbet
Som key account manager ansvarar för annonsintäkterna till ett större varumärke, det innefattar tidning, event och digitala kanaler.
Du ansvarar fullt ut för att sköta både befintliga och nya kunder.
Du kommer att sälja annonslösningar till företag som är väl bekanta med varumärket du representerar. Arbetet bedrivs via personliga besök samt via telefon.

Din profil
Du har ett brinnande intresse och kunskap inom digital försäljning, event såväl inom print. Du kan arbeta självständigt och tar ansvar på allvar. Du är engagerad i ditt arbete och drivs av att uppnå resultat.

Vi erbjuder dig

Som key account manager hos oss erbjuder vi ett välkänt och etablerat varumärke med hög omsättning. När du lever upp till profilen kommer du att ha mycket bra lön vilken består av både fast lön och provision. Träningskort, friskvårdsbidrag och roliga aktiviteter ingår naturligtvis. Du får en gedigen utbildning och alla förutsättningar för att lyckas. Du får också en engagerad ledare som brinner för att utveckla dig till din fulla potential. Du kommer in i ett toppenteam som har många år av framgång att se fram emot.

Övrigt

Arbetsplats: Birger Jarlsgatan 110 Stockholm
Omfattning: Heltid
Anställning: Tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse
Arbetsdid: 8-17 flextid
Vår sajt: sb-media.se

Ansökan
Ansökan mailas till lars@sb-media.se eller via 'Ansök nu' funktionen.
Vill du hellre ringa är direktnumret till Lars 070-2045818.
Svara på annonsen vill vi ha så snart som möjligt dock senast den 27 juli.
Mer info
Kontaktperson Lars
Telefon 070-2045818
Email Mejla Lars
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sb-media.se
Sista ansökningsdag 27 juli (36 dagar kvar)