Trafikanordningar i Tumba söker uthyrare

Trafikanordningar i Tumba söker uthyrare

Är du intresserad av att vara med på resan att bli nummer 1 i Norden hos Sveriges ledande driftentreprenör? Division Drift i Tumba är nu på jakt efter en Uthyrare & Lageransvarig till sin grupp för Trafikanordningar, en viktig affär som växer inom Svevia. Är du en person som vågar tänka nytt och sprider glädje omkring dig, läs vidare för vi vill komma i kontakt med dig!

Om tjänsten: I din roll som Uthyrare & Lageransvarig så ansvarar du för skyltmaterialet i depån i Tumba. Du blir en central länk för dina kollegor i Svevias TA-grupp som arbetar med planering, utsättning och avetablering av trafikanordningar på våra vägar. Dessutom så utgör du en viktig kontakt och funktion för Svevias externa kunder som vi värnar om och vill utveckla affären med. I arbetet ingår att hantera lager, beställningar från interna och externa kontakter, in- och utleveranser av material samt fakturering. Du rapporterar direkt till Platschef men har stöd av nära arbetsledning.Tjänsten är heltid med placering på Svevias kontor i Tumba. Nattarbete förekommer.

Din profil: Vi söker dig som uppskattar ett varierat arbete med mycket eget ansvar och hög servicenivå. Du kan prioritera dina arbetsuppgifter och planera dina dagar utifrån vad som är bäst för företaget och våra kunder. Att hålla ordning och reda på såväl administrativa arbetsuppgifter tillika material på lagret faller dig naturligt. Vi tror att du har erfarenhet från tidigare arbete inom Lager/Logistik och att du nu ser möjligheten inom Svevia att bekanta dig med ett arbetsområde som kanske är helt nytt för dig? Du kommer vara omgiven av mycket duktiga och härliga medarbetare som gärna vägleder dig och delar med sig av sina erfarenheter. Har du branscherfarenhet är det meriterande men vi är mer nyfikna på vem du är och vad du kan bidra med! Har du truck- och hjullastarbehörighet är det mycket meriterande, likaså CAD-kompetens. B-körkort och god datavana är däremot ett krav för tjänsten. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift krävs. Tillträde omgående om möjligt, annars vid överenskommelse. Vi ser gärna att du har ambitionen att bli arbetskedare på sikt.

Dela väg med oss: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. Vi ger dig en utmanande vardag.

Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral. Se detta som din chans och möjlighet att påverka byggbranschen i Sverige, nu och på lång sikt. Vårt mål är att avancera på marknaden och visa vad vi är bäst på. Som ett av landets största väg- och anläggningsföretag vill vi ha de bästa medarbetarna. Var med på vägen och gör skillnad.

Vill du dela väg med oss?

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan senast 2018-10-12, men sök gärna redan idag då vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden. Fackliga företrädare nås via vår växel, tel. 08-404 10 00.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 okt (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är specialiserat på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Vi är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige. Våra 2 000 medarbetare finns på fler än 100 platser i Sverige och Norge. Vår verksamhet är indelad i divisionerna Anläggning, Drift och Beläggning samt specialenheterna Maskin och Arento. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med drivna kollegor och engagerade chefer. Vi ger dig en utmanande och varierande vardag i en bransch där förändring är normaltillståndet. Välkommen att läsa mer på www.svevia.se. Dela väg med oss!