Projektchef Svevia Anläggning

Om jobbet

Är du vår blivande projektchef inom anläggning?

Du kanske är en hungrig produktionschef, projektingenjör eller har en annan spännande bakgrund som du tror passar till projektchef inom anläggning?

Inom Svevia, division anläggning arbetar mer än 400 persons om älskar anläggning. Tillsammans bildar vi ett grymt anläggningslag som vill bli bäst på det vi gör. Vi är även ett renodlat drifts- och anläggningsföretag. Det gör oss unika bland de stora byggbolagen.

Vad skiljer oss mer från konkurrenterna?

Det går undan! Vi har snabba beslutsvägar och vi samarbetar för att nå bästa resultatet. Hos oss jobbar du för att du är kompetent inom ditt område. Tillsammans skapar vi allt från exploateringsprojekt, grundläggning, marksanering, VA-arbeten, bergarbeten, finplanering och vägbyggnation, till kajer och broar.

Vill du vara med på vår resa att bli bäst inom anläggning? Sök idag!

Som projektchef är du Svevias affärsansvarige inom din geografi. Du har koll på marknaden och ansvarar för kalkylarbetet. Du har också ett övergripande ansvar för att genomföra projekten inom tids-, kvalitets- och kostnadsramarna.

I rollen leder du arbetet i verksamheten så att projekten genomförs med högsta möjliga produktivitet och du säkerställer att produktionen genomförs i överensstämmelse med policys, lagar och avtal samt i enlighet med Svevias värdegrund.

Projektchefen spelar en viktig roll vad gäller kundkontakter och merförsäljning. Du rapporterar direkt till arbetschefen och förväntas bidra aktivt i ledningsgruppsarbetet. Tjänsten innebär också personalansvar för ett antal medarbetare.

Vem är du?
Rätt kandidat har en relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet och vana av att driva anläggningsprojekt. Du är även van vid det ekonomiska ansvaret och har en god förståelse för vad som krävs för att skapa lönsamhet i större projekt.

Du brinner för ledarskapet och har förmågan att motivera och entusiasmera på ett sätt som leder till önskade resultat. Din ledarstil kännetecknas av prestigelöshet, öppenhet och tydlighet kring de affärsmässiga målen. Din tekniska kompetens och din förmåga att skapa och utveckla relationer gör att andra får förtroende för dig.

Ansökan: Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta vår Arbetschef Carolina Detterfelt, tfn +46722307959. Fackliga företrädare når du via Svevias växel, tfn 08-404 10 00. Vi kommer att granska ansökningar löpande så du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes vänligen men bestämt.
Jobbfakta
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 juni

Om företaget

Vi är Sveriges ledande driftentreprenör och det fjärde största väg- och anläggningsföretaget i landet med 2 800 medarbetare. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. Uppdragen omfattar allt ifrån vägar, gator, broar till järnvägar, hamnar och fjärrvärme. Vi hyr även ut och underhåller maskiner, fordon, byggbodar och utrustning, främst till Svevia men även till kunder inom hela entreprenadbranschen. Vi hyr också ut kontor, verkstäder och lagerlokaler. Våra kunder är såväl offentliga som privata. Vi finns på 129 platser över hela Sverige och är sedan den 1 januari 2009 ett statligt helägt bolag. Innan dess verkade vi under namnet Vägverket Produktion.