Arbetsledare till Svevia Drift, Stockholm Norr

Arbetsledare till Svevia Drift, Stockholm Norr

Svevia är Sveriges ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. Nu söker vi en arbetsledare, som vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet i vårt basunderhåll i norra Stockholm. Hos oss erbjuds du möjligheten att ingå i en sammansvetsad arbetsgrupp som arbetar med varierande arbetsuppgifter. Som arbetsledare på Svevia är det viktigt att du är en närvarande och proaktiv ledare.

Om tjänsten: Som arbetsledare kommer du att arbeta med varierande och förekommande drift- och underhållsarbeten. I ditt arbete som arbetsledare samordnar du ett antal underentreprenörer och leder samt planerar för din arbetsgrupp med yrkesarbetare. I tjänsten som arbetsledare tillåts du att växa med ansvar. Du biträder platschefen med uppföljning, kalkylarbeten och administration. Eftersom vårt arbete är serviceinriktat utförs en del av verksamheten på obekväm arbetstid därför ingår beredskapstjänst.

Du kommer att ha mycket kontakt med kollegor, kunder och leverantörer. Vi ser det därför som viktigt att du har vilja och förmåga att skapa goda långsiktiga relationer. Givetvis har du starkt kundfokus och kunskap att leverera i enlighet med upprättade affärsmål. Att vara Arbetsledare innebär vidare att du har många olika uppgifter parallellt och är beredd på snabba förändringar.

Kvalifikationer: Du har erfarenhet från att planera, leda och fördela arbetet. Att du gillar kontakten med befintliga kunder på samma sätt som att skapa nya kundkontakter. Vi ser även gärna att du är van vid att arbeta med uppföljning. Vi ser gärna att din erfarenhet kommer från anläggningsbranschen eller drift och underhåll.

För tjänsten krävs att du har körkort för bil. Vi förutsätter även att du har vana att arbeta digitalt då Svevia jobbar aktivt med digitalisering och utveckling inom branschen.

Du tar gärna egna initiativ för att föra verksamheten framåt, har ett bra ordningssinne och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vidare har Du ett strukturerat förhållningssätt och är serviceinriktad. Andra personliga egenskaper vi ser som viktiga är att som ledare kunna vara ödmjuk och samarbetsvillig och utifrån det kunna leda och motivera människor.

Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan: Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan, vi går igenom urvalet löpande så vänta inte. Vi vill komma i kontakt med dig nu! Tillträde efter överenskommelse. För frågor är du varmt välkommen att kontakta platschef Emil Rydén, 010-458 19 18.

Fackliga företrädare nås via vår växel, tel. 08-404 10 00.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är specialiserat på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Vi är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige. Våra 2 000 medarbetare finns på fler än 100 platser i Sverige och Norge. Vår verksamhet är indelad i divisionerna Anläggning, Drift och Beläggning samt specialenheterna Maskin och Arento. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med drivna kollegor och engagerade chefer. Vi ger dig en utmanande och varierande vardag i en bransch där förändring är normaltillståndet. Välkommen att läsa mer på www.svevia.se. Dela väg med oss!