Anläggningsarbetare Mark. Svevia Stockholm

Om jobbet

Svevia söker Markanläggare till våra anläggningsverksamheter i Stockholm.

Svevia är ett av Sveriges största företag inom anläggning och vi arbetar över hela landet. Nu vill vi utöka våra arbetsgrupper i Stockholm med fler anläggare.

Våra projekt finns runt om Stockholm, med bra pendlingsavstånd. Exempel på på projektlokalisering är Sickla Tvärbana, Årsta bron, Rinkeby, Roslags Näsby, Värmdö, Järfälla och Västra Länna. Vi gör det mesta inom mark och våra projekt inkluderar både exploateringsområden, fjärrvärme, rondeller, tvärbana, broreperation m.m.

Tjänsten: Som mark- och anläggningsarbetare på Svevia kommer du att utföra olika typer av mark-, VA- och anläggningsprojekt. Du utför väg- och markarbeten enligt beställningar och krav, använder och sköter tekniska hjälpmedel och samarbetar ofta med maskinförare, så att utfört arbete uppfyller ställda krav.

Kvalifikationer: Du har relevant gymnasieutbildning samt B-körkort. Vi se att du har några års erfarenhet av väg- och anläggningsbranschen, Rörläggnings kompetens är önskvärd och mycket Meriterande. Som person är du engagerad och resultatinriktad samt har lätt att arbeta både självständigt såväl som i grupp.

Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan: För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa personalsamordnare Stefan Skarp +46703148305. Våra fackliga företrädare för SACO, Ledarna, Unionen och Seko nås via vår växel, tfn 08-4041000.

Varmt välkommen med din ansökan till Svevia - utan oss stannar Sverige.

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes.
Jobbfakta
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 juni

Om företaget

Vi är Sveriges ledande driftentreprenör och det fjärde största väg- och anläggningsföretaget i landet med 2 800 medarbetare. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. Uppdragen omfattar allt ifrån vägar, gator, broar till järnvägar, hamnar och fjärrvärme. Vi hyr även ut och underhåller maskiner, fordon, byggbodar och utrustning, främst till Svevia men även till kunder inom hela entreprenadbranschen. Vi hyr också ut kontor, verkstäder och lagerlokaler. Våra kunder är såväl offentliga som privata. Vi finns på 129 platser över hela Sverige och är sedan den 1 januari 2009 ett statligt helägt bolag. Innan dess verkade vi under namnet Vägverket Produktion.