Teknisk förvaltare

Teknisk förvaltare

Teknisk förvaltare
Vill du arbeta med förvaltning och projekt i unika tekniska fastigheter? Då kanske rollen som teknisk förvaltare på Sveriges Radio Förvaltnings AB är rollen för dig!  Om tjänsten
Sveriges Radio Förvaltning växer och söker nu efter en teknisk förvaltare. Här får du möjlighet att arbeta med ett unikt bestånd bestående av Sveriges Televisions, Sveriges Radios och Utbildningsradions lokaler som innefattar både kontor och studios.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta underhållsplanering och du kommer självständigt ansvara för att driva underhållsprojekt och mindre investeringsprojekt. I ditt ansvarsområde ingår bland annat att se till att fastigheternas hissar är i gott skick och energieffektiviseringsåtgärder. Du kommer även arbeta med andra tekniska projekt av skiftande karaktär.

Du förhandlar också med entreprenörer och konsulter och har då dina kollegor som stöd. I rollen som teknisk förvaltare ingår även att delta i upphandlingar.

Vidare kommer du ha brandansvar för de projekt du driver samt har möjlighet att sätta rutiner kring hur detta arbete ska se ut.

Kvalitetskontroller kommer du utföra för de projekt dina hyresgäster drivit själva. Du ser då till att projekten är avslutade och utförda på korrekt sätt.

Du blir del av ett sammansvetsat team om nio personer som arbetar som projektledare, tekniska förvaltare, drifttekniker och controller och som har ett nära samarbete. Du kommer även samarbeta med dina hyresgäster på SVT, Utbildningsradion och Sveriges Radio.

Du utgår från natursköna Gärdet med endast tio minuters promenad till tunnelbanan.

De fastighetsbestånd du ansvarar för finns främst på Gärdet i Stockholm men kan även i innefatta Göteborg och Umeå. Resor förekommer i mindre omfattning och ingår i tjänsten. Rapportering sker till gruppchef inom fastighet. Kvalifikationer
 • Relevant eftergymnasial utbildning alternativt förvärvad kunskap genom längre motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Ett par års erfarenhet eller mer av liknande arbetsuppgifter.
 • Mycket goda kunskaper i svenska tal som skrift.
 • God datorvana.

Utöver vad som nämns ovan är följande kompetenser meriterade:
 
 • Erfarenhet av att arbeta med tekniskt avancerade byggnader/teknik intensiva projekt.
 • Erfarenhet av att arbeta enligt LOU.
 • Erfarenhet av att driva energi- och underhållsprojekt.
 • Arbetat med drift/projekt hissar.
 • Arbetat med ROT.
 • Projektledning och ekonomistyrning av mindre projekt.
 • Erfarenhet av underhållsplanering.
Vem är du?
Vi tror att du tycker om att arbeta tätt med kollegor och hyresgäster i en prestigelös miljö. Du är lyhörd i ditt arbete och inför dina hyresgästers behov. Vidare har du en mycket god samarbetsförmåga. Vi ser även att du har sinne för struktur och planering för att få arbetsuppgifter avklarade inom rådande tidsramar med nöjda hyresgäster. Din analytiska förmåga är god och problem löser du självständigt.

Stor vikt kommer att fästas vid din personlighet din denna rekrytering. Vad Sveriges Radio Förvaltning kan erbjuda dig
På Sveriges Radio Förvaltning får du arbeta i en välkomnande miljö med trevliga kollegor och ett unikt fastighetsbestånd. Då du arbetar mot public service kan du göra skillnad för många människor. Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som teknisk förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.  
 
I denna rekrytering samarbetar Sveriges Radio förvaltning med Fasticon. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  
 
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Lyngen på caroline.lyngen@fasticon.se
 
Sista ansökningsdatum är den 6:e december. 
 
Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning.  Om Fasticon 
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm och Göteborg. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.srf.se
Sista ansökningsdag 6 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.