Teknisk förvaltare

Teknisk förvaltare

Vill du utvecklas i din roll som teknisk förvaltare och arbeta med unika förvaltningsobjekt? Då kanske rollen som teknisk förvaltare på Sveriges Radio Förvaltnings AB är rätt för dig!

Vad innebär rollen?

I rollen som teknisk förvaltare på SRF får du möjlighet att arbeta med ett unikt bestånd bestående av SVTs, SRs och URs lokaler som innefattar både kontor och studios. Fastighetsbeståndet omfattar totalt 192 000 kvm, varav 168 000 kvm är i Stockholm. Du kommer i första hand att ansvara för underhåll och investeringar i VVS-systemen men även funktion och driftsäkerhet i samarbete med drifttekniker. I rollen kommer du även att få driva ombyggnationsprojekt främst inom VVS men även inom styr och regler, bygg och andra områden samt arbeta med planering och genomförande av underhållsåtgärder. Du kommer att ingå i en sammansvetsad grupp som består av teknisk förvaltare inom el, drifttekniker, controller, driftstrateg och fastighetschef men även ha ett tätt samarbete externt med SVTs och SRs fastighetsavdelningar. I rollen rapporterar du till fastighetschef på SRF.

Din nya arbetsplats kommer att bli på SRFs kontor vid natursköna Gärdet med tio minuters promenad till tunnelbanan. Fastighetsbeståndet finns främst i Stockholm men resor kan förekomma i mindre omfattning.

Vem är du?

Vi tror att du tycker om att arbeta tätt med kollegor och externa intressenter i en prestigelös miljö. Vidare tycker du om att skapa och vårda relationer. Du är en god lyssnare och hittar snabba och genomtänkta lösningar på hyresgästers önskemål. Vi ser att du har sinne för struktur och planering för att få arbetsuppgifter avklarade inom rådande tidsramar med nöjda hyresgäster. Stor vikt kommer att fästas vid din personlighet, ditt engagemang och din kommunikativa förmåga.

Din bakgrund

Då rollen innefattar tekniskt komplexa arbetsuppgifter letar vi efter en erfaren person med följande kvalifikationer:
  • Mångårig erfarenhet som teknisk förvaltare med vana av att arbeta med VVS
  • Erfarenhet av att driva större ombyggnationsprojekt självständigt
  • Teknisk högskoleutbildning eller motsvarande utbildningsnivå tillsammans med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig
Utöver vad som nämns ovan är följande kompetenser meriterade:
  • Erfarenhet av arbete med styr- och reglersystem
  • Kunskaper inom entreprenadjuridik, AMA, AB, ABT, BBR och arbetsmiljösamordning
Vad SRF kan erbjuda dig

På SRF får du arbeta i en välkomnande miljö med trevliga kollegor och ett unikt fastighetsbestånd. Då du arbetar mot public service kan du göra skillnad för många människor. Du får möjlighet att vara med i avdelningens utveckling och verksamhetsplanering. I rollen som teknisk förvaltare på SRF får du chansen att utvecklas och arbeta med komplexa system med mycket höga krav på driftsäkerhet. Du har stor möjlighet att komma med nya idéer och dela erfarenhet med kollegor.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som teknisk förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar SRF med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2019-11-11.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl på rickard.frykendahl@fasticon.se eller 073-447 52 34.

Fackliga frågor besvaras av:

Jenny Gruvberg, Unionen, 08-78 41651

Magnus Karlsson SACO, 08-784 35 30

Välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Teknisk förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sveriges Radio Förvaltnings AB (SRF) är ett kunskaps- och serviceföretag som ansvarar för gemensamma service- och stödfunktioner för de tre programbolagen Sveriges Television, Sveriges Radio och UR samt övriga företag inom public service-gruppen. SRF ägs av de tre programbolagen och är även fastighetsägare - i Stockholm, Göteborg och Umeå där SVT, SR och UR bedriver programverksamhet. Organisationen består av ca 80 medarbetare.