Verksamhetsutvecklare medlemsförmåner

Verksamhetsutvecklare medlemsförmåner

Ingenjörerna är en av Sveriges viktigaste yrkesgrupper. De löser gemensamma utmaningar, genererar tillväxt och skapar fler jobb. För att stötta och utveckla dem finns Sveriges Ingenjörer – det enda fackförbundet med fullständigt fokus på ingenjörer. Vi arbetar för att våra medlemmar ska ha goda villkor, möjlighet att utvecklas och att de ska värderas så högt som de förtjänar.


Sveriges Ingenjörer är en kunskapsdriven, samhällsengagerad och tillåtande arbetsplats. Våra stolta, nyfikna och professionella medarbetare är vår viktigaste resurs. Du uppmuntras att dela med dig av tankar och idéer, vi månar om din utveckling och tar vara på ditt engagemang.


Enheten för Medlemsutveckling utvecklar och förvaltar förmåner som bidrar till ett attraktivt medlemskap i Sveriges Ingenjörer. Arbetet riktar sig till studenter och yrkesverksamma ingenjörer och utgår från ingenjörernas behov av trygghet och personlig utveckling. Några av målgrupperna i fokus är studenter och yrkesverksamma såsom egenföretagare, chefer etc. Ett attraktivt medlemskap kräver nya förmåner och tjänster samt löpande kvalitetssäkringar av befintliga.


I enhetens uppdrag ligger också att stötta förbundets tjugo distrikt - en ideell verksamhet inom förbundet. Distrikten är en plattform för lokalt nätverkande såväl som en röst i den lokala och regionala debatten.


Vi har alltid medlemsnytta i fokus och gör regelbundna nöjd-medlemsmätningar för att veta att vi levererar det värde som medlemmarna förväntar sig av sitt medlemskap. Enheten för Medlemsutveckling ansvarar för att leverera relevanta och uppskattade förmåner i rätt tid till rätt målgrupp/segment.


Din roll

Som verksamhetsutvecklare ansvarar du för kvalitetssäkring av några av våra befintliga förmåner samt utveckling av nya utifrån medlemmarnas behov. Du ansvarar för att upprätthålla och utveckla samarbeten med externa samarbetspartners och leverantörer.


Intresset för nätverkande är stort bland ingenjörer och den digitala mognaden hög. Att utveckla en förmån i form av en digital mötesplats där medlemmar kan få kontakt med varandra och utvidga sitt nätverk blir en viktig uppgift för dig att börja med. Vi har kommit en bit på vägen men du ska göra detta arbete konkret och greppbart från ax till limpa. Här förväntas du våga testa nytt med de möjligheter som digitala verktyg kan ge. Du ska också ha förståelse för medlemmarnas behov och för att skapa största möjliga medlemsnytta.


Du bevakar vad förbundets konkurrenter gör inom området samt följer hur andra branscher och företag utvecklar och driver digitala nätverk.


Du har ansvar för budget, verksamhetsplan, målsättning och uppföljning.


Utbildning och erfarenhet

Vi ser att du som söker rollen har examen inom samhällsvetenskap, kommunikation/marknadsföring eller motsvarande.


Du har arbetat strategiskt och operativt med verksamhetsutveckling eller motsvarande. Du har hög IT-mognad och ett intresse för digitala mötesplatser.


Som person är du strukturerad, ansvarstagande, driven och en van projektledare som "går i mål" med dina projekt. Du är prestigelös och gillar att arbeta tillsammans med andra.


Du tar gärna egna initiativ och är självgående. Du gillar att testa nya idéer och är lösningsorienterad. För att passa för rollen behöver du kunna förstå komplexa affärslösningar och värdera medlemsnyttan i dessa.


Språkkunskaper

Du är en god skribent på svenska.
Övrig information

Som medarbetare på Sveriges Ingenjörer stöttar du en av Sveriges viktigaste yrkesgrupper, ingenjörerna. Då Sveriges Ingenjörer är central avtalspart inom många stora avtalsområden hamnar du på ett förbund som är i centrum av händelserna och utvecklingen på den svenska arbetsmarknaden. På vår arbetsplats är det högt i tak och du uppmuntras att både ta ansvar och initiativ, inte minst vad gäller din egen utveckling. Organisationen präglas av engagemang, nyfikenhet och stoltheten över våra medlemmar och kollegor.

Sveriges Ingenjörer som arbetsgivare erbjuder villkor som följer Teknikavtalet och de lokala avtal som har upprättats på arbetsplatsen. Tjänstepension enligt ITP-planen ingår.

Fackliga företrädare är Lotta Ljungqvist (Unionenklubben) samt Agneta Bern (Akademikerföreningen), båda nås på 08-613 80 00


Tillträde

Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.


Sista ansökningsdag

2019-05-03
Mer info
Kontaktperson Anna Bergkvist
Telefon 08 - 613 80 00
Email Mejla Anna Bergkvist
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sverigesingenjorer.se
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (13 dagar kvar)