Assistent till förbundssekreterare och förbundsordförande

Assistent till förbundssekreterare och förbundsordförande

Ingenjörerna är en av Sveriges viktigaste yrkesgrupper. De löser gemensamma utmaningar, genererar tillväxt och skapar fler jobb. För att stötta och utveckla dem finns Sveriges Ingenjörer - det enda fackförbundet med fullständigt fokus på ingenjörer. Vi arbetar för att våra medlemmar ska ha goda villkor, möjlighet att utvecklas och att de ska värderas så högt som de förtjänar. Sveriges Ingenjörer är en kunskapsdriven, samhällsengagerad och tillåtande arbetsplats. Våra stolta, nyfikna och professionella medarbetare är vår viktigaste resurs. Du uppmuntras att dela med dig av tankar och idéer, vi månar om din utveckling och tar vara på ditt engagemang.

Sveriges Ingenjörer söker assistent till förbundssekreterare och förbundsordförande

I rollen fungerar du som administrativt stöd till förbundssekreterare och förbundsordförande i deras dagliga arbete - ett arbete som varierar från dag till annan. Du svarar för en hög servicenivå, både internt och externt.

Dina arbetsuppgifter:
 • Ansvara för administration och praktiska arrangemang inför bland annat styrelsemöten, valberedningen och teknologrådets möten samt det årliga fullmäktigemötet
 • Assistera förbundssekreteraren och avdelningen för demokrati
 • Assistera förbundsordförande och förbundsstyrelsen efter behov
 • Samordningen för förbundets internationella verksamhet finns på avdelningen
 • ch tjänsten innebär även stöd till Internationella sekreteraren.
 • Arkivering av korrespondens inklusive konfidentiella material.
 • Ansvara för arrangemang och resebokningar
Arbetet kräver att du har hög integritet, men också att vi utvecklar en ömsesidig tillit och lojalitet. För att lyckas i tjänsten har du förmågan att identifiera vad som behöver göras och du har förmågan att prioritera, även under stressigare perioder.

Vi söker dig som:
 • Har flera års erfarenhet från liknande tjänst, kanske som VD-sekreterare
 • Har mycket goda kunskaper i Officepaketet och Outlook
 • Har kunskap om ekonomihantering
 • Har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet från ett annat förbund, alternativt har bred näringslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från EPiServer eller annat webbpubliceringsverktyg för enklare hantering av kalender och nyheter och SharePoint eller annat dokumenthanteringsprogram för hantering och arkivering av dokument.

Vi ser gärna att du har ett samhällsintresse och står för våra fackliga värderingar.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering på kansliet i centrala Stockholm. I tjänsten ingår i regel inte resor men arbete under helger kan förekomma.

Vad vi erbjuder dig:

Då Sveriges Ingenjörer är central avtalspart inom många stora avtalsområden hamnar du på ett förbund som är i centrum av händelserna och utvecklingen på den svenska arbetsmarknaden. På vår arbetsplats är det högt i tak och du uppmuntras att både ta ansvar och initiativ, inte minst vad gäller din egen utveckling. Organisationen präglas av engagemang, nyfikenhet och stoltheten över våra medlemmar och kollegor. Sveriges Ingenjörer som arbetsgivare erbjuder villkor som följer Teknikavtalet och de lokala avtal som har upprättats på arbetsplatsen. Tjänstepension enligt ITP-planen ingår.

Sista ansökningsdag är 2019-01-22. Urval sker löpande.

För mer information:

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carina Rydström, tfn, 0733-43 41 51.

Ansök via www.randstad.se

Fackliga företrädare är Agneta Bern Akademikerföreningen samt Lotta Ljungkvist Unionenklubben, båda nås på 08-613 80 00.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 22 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.