Administratör med intresse för ekonomi till Sveriges Energi

Administratör med intresse för ekonomi till Sveriges Energi

Är du redo att ta nästa steg i karriären och arbeta som konsult? Poolia söker nu en administratör med intresse för ekonomi till Sveriges Energi med placering på Söder i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start under september och förväntas pågå till mitten av januari 2019. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av fakturateamet som består av en manager och två specialister, där samtliga rapporterar direkt till CFO.
I din roll som administratör kommer du att avlasta teamet i de löpande rutinerna. Du ansvarar för förlängningar, löpande kvalitetssäkring i fakturasystem, hantering av kundreskontra och vara delaktig i att identifiera incidenter och förbättringsåtgärder. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Skapa och skicka förlängningsbrev till kund
  • Löpande kvalitetskontroll av kunddata i faktureringssystemet
  • Åtgärda och rätta till avvikelser och fel i faktureringssystemet
  • Hantera felaktigheter i kundreskontra
  • Kvalitetskontroll och kravställning gällande processer och funktioner i faktureringssystem mot leverantör
Bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet av administration gärna i transaktionsintensiva bolag, kundtjänst eller liknande serviceinriktade tjänster. Du får gärna ha en utbildning inom ekonomi, men det är inget krav. Det är viktigt att du har goda kunskaper i Excel och behärskar svenska utan hinder, både i tal och skrift.
Som person är du ansvarstagande, har god samarbetsförmåga, arbetar noggrant, strukturerat och detaljorienterat men har också förmågan att se helheter i processer.
Det är meriterande om du har arbetat med billing och/eller i energibranschen.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.