Projektkoordinator

Projektkoordinator

Trivs du i en supporterande roll och vill vara med i en spännande organisation med fantastiska möjligheter att tillsammans med medlemsföretag förändra samhället mot en mer hållbar utveckling. Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för koordinering och projektadministration och som tycker om att ha en central roll i en miljö med högt tempo, starkt engagemang och samhällsfokus. Tjänsten är en visstidsanställning i 2 år och vi tar emot ansökningar löpande.

Befattningens uppdrag
Som projektkoordinator kommer du huvudsakligen att vara ett administrativt stöd till chefen för enheten Fastighet & Boende, för koordinering och administrativa insatser i ordinarie verksamhet och utvecklingsprojekt som bedrivs på enheten. Du har förmågan att skapa förtroendefulla, konstruktiva relationer såväl inom enheten, organisationen som mot medlemmarna – du blir en viktig kulturbärare.

Som projektkoordinator ansvarar du för:
  • Dokumentera beslut och följa upp beslutspunkter från möten
  • Löpande ad hoc uppgifter
  • Internkommunikation
  • Stötta med administration
  • Stötta i insamling och bearbetning av statistik
  • Skapa presentationsmaterial
Kvalifikationer
Vi söker dig som är nyfiken, energisk och som har en talang för att hålla flera parallella uppdrag igång samtidigt. Som person är du noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad samt trivs med att jobba i en snabbrörlig organisation. Vi tror att du har god förmåga att organisera och planera och du har en hög kommunikativ förmåga och att du tycker om att jobba med siffror och statistik. Vi ser att du har vana av Microsoft Office.

Har du tidigare erfarenhet av koordinering och uppdrag vars syfte är att stötta andra, är det meriterande. Likaså Microsoft Teams som är vår plattform för kommunikation internt och externt.
Mer info
Kontaktperson Sari Carlsson
Email Mejla Sari Carlsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.sverigesallmannytta.se
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sveriges Allmännytta är en branschorganisation för allmännyttiga bostadsföretag. Sveriges Allmännytta ger medlemsstöd i form av utbildning, svarar för ekonomisk och juridisk rådgivning samt driver sakfrågor relaterade till allmännyttiga bostäder. Sveriges Allmännytta är också intresseförening och driver påverkansarbete.

Sveriges Allmännytta bistår sina medlemmar så att de kan vara långsiktiga och konkurrenskraftiga aktörerpå bostadsmarknaden. På så sätt bidrar vi gemensamt till en hållbar utveckling; ekonomiskt, miljömässigt och socialt.