Office Manager/Management Assistant

Office Manager/Management Assistant

Eniro är idag en av Sveriges största mediebyråer där annonsörer och köpare kopplas samman. Vi genomför nu en digital förändringsresa, i vilken vi ligger i framkant med moderna tekniska lösningar. Vi erbjuder våra kunder digitala tjänster såsom Eniro.se, Google Ads, Bing Ads, Facebook-annonsering m.m. Som vår nya kollega kommer du in i en fas i företaget där det händer mycket vilket gör att du får möjlighet att utveckla ett välkänt varumärke.

Om rollen

Drivs du av att agera spindeln i nätet med många kontaktytor? Då kommer du trivas i rollen som Office Manager/Management Assistant hos oss på Eniro! Rollen är ny hos oss vilket innebär att du kommer få möjligheten att vara med och sätta din egen prägel på den! Som Office Manager/Management Assistant är det viktigt att man är modig, initiativtagande och flexibel då det är en bred roll. Ena stunden kan du föra anteckningar eller förbereda presentationer till ledningsmöten och andra stunden planera en kickoff för 200 personer. Utöver detta ansvarar du även för att våra lokaler är i toppskick.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Vara drivande i kulturbyggande aktiviteter såsom frukostar, kick offs och after works
  • Assistera chefer med presentationsmaterial och andra administrativa aktiviteter
  • Strukturera och administrera ledningsmöten.
  • Vid behov föra minnesanteckningar
  • Arbeta i receptionen och välkomna kandidater och klienterBeställa och ta emot leveranser till kontoret
Vem söker vi?

Vi söker efter dig som är positiv, nytänkande och full av energi! Vidare är det viktigt att du är en fena på att planera och organisera ditt arbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Inger Sederholm, Chief Human Resources Officer på inger.sederholm@eniro.com eller 070 865 16 31

Vi har aktivt valt att genomföra denna rekryteringsprocess själva och avböjer vänligt men bestämt samarbeten med rekryteringsbyråer.
Mer info
Kontaktperson Lucas Van Mansvelt
Telefon 073-4382167
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Eniro Sverige AB
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som varumärke är Eniro välkänt, men vi vill mer än så. Vi vill uppfattas som specialister på lokalt sök, oavsett vilken kanal man väljer och i alla de länder där vi verkar. Därför har vi som vision att bli Symbolen för lokala upptäckter. VI SÖKER MEDARBETARE SOM VILL VARA MED ATT UPPFYLLA VÅR VISION För att vår vision ska bli verklighet behöver hela vår verksamhet, och alla vi som arbetar i företaget, dela den samt vår ambition att utvecklas. För att uppnå våra mål, stärka vårt erbjudande och därmed vår position på marknaden är det viktigt för oss att hitta rätt person till rätt plats.