Nu söker vi på Eniro en Senior Campaign Manager

Nu söker vi på Eniro en Senior Campaign Manager

Är du vår nya Senior Campaign Manager med erfarenhet av att ta fram och genomföra säljdrivande kampanjer? Vill du arbeta i en organisation präglad av innovation och engagemang och med den fasta övertygelsen att vi ska hjälpa våra kunder att växa?

Om rollen

Som Senior Campaign Manager ansvarar du för att ta fram strategier och digitala lösningar för våra kunder som annonserar via Google Ads kanaler. Det innefattar traditionella sökannonser, re-marketing, display, Google Shopping, Youtube m.m. Rollen är självständig och passar dig som både gillar eget ansvar och att vara en del av ett sammansvetsat team som stöttar och bollar idéer med varandra. I det operativa arbetet ingår både att ta fram, presentera och utföra digitala strategier tillsammans med våra kunder. Vi har alltid kundens behov i fokus och satsar på att leverera kvalitativa och långsiktiga resultat.

Dina övergripande ansvarsområden kommer att vara:
 • Optimerakampanjer mot uppsatta KPI-mål för maximal ROI
 • Hantera,planera och optimera kontostruktur (Google Ads)
 • Skapaoch uppdatera annonser/kampanjer med relevanta sökord
 • Löpande sökords-/beteendeanalyser
 • Ansvaraför rapportering, kostnadskontroll, analys av utfall och resultat
 • Ansvaraför A/B-testning för optimering
 • Hittakreativa lösningar för att optimera försäljningen av SEM-trafik
 • Viss teknisk problemlösning
 • Teknisksupport och stöd till säljavdelning och kunder
Kvalifikationer
 • Minst tre års erfarenhet avSEM/Ads (certifikat i Google Ads)
 • Minst tre års erfarenhet avGoogle Analytics (gärna certifikat)
 • Erfarenhet av Googles övrigaproduktutbud för annonsering (Display marketing, remarketing, video marketing, Gmail sponsored promotions etc.)
 • Godaspråkkunskaper i svenska samt att du är duktig på att uttrycka dig väl i tal och skrift
 • Meriterandemed en universitetsutbildning inom marknadsföring, teknik eller liknande
Om dig

Som person är du driven, nyfiken och
målmedveten och tar dig an dina arbetsuppgifter med stort ansvar. Då du kommer ha mycket kontakt med olika personer inom bolaget som exempelvis säljare, kunder och tekniker är det viktigt att du är en skicklig kommunikatör med en känsla för service och problemlösning. Vidare har du ett stort intresse för onlineförsäljning och resultatdriven onlinemarkandsföring och du håller dig gärna uppdaterad om vad som händer på marknaden. Då det mesta inom den digitala världen är mätbart med siffror och statistik är det även viktigt att du är analytisk och noggrann.

Vad erbjuder vi på Eniro?

Vi erbjuder dig möjligheten att få driva förändring och utveckling i en av de starkast växande framtidsbranscherna. På Eniro hjälper vi små och medelstora företag med att marknadsföra sig digitalt. Det innebär att du kommer få arbeta med de senaste produkterna och verktygen inom digital marknadsföring - som exempelvis Google, Facebook,
Matchcraft, Mono och Yext. Ett
perfekt tillfälle för dig som har siktet inställt på en karriär online. Hos oss bygger du kompetenser som har en stor efterfrågan på såväl den svenska och utländska marknaden.

Vidare erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal, konkurrenskraftig lön och en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi är en lärande organisation som ständigt ser till att våra medarbetare utvecklas, med fokus på bl.a. försäljning, marknadsföring och produktkunskap beroende på intresse.

Rollen är placerad
i Stockholm på vårt huvudkontor mitt i Kista och du kommer att rapportera till Team Manager Parter Production,
Christina Fredriksson. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor om rollen och/eller uppdraget nås Christina på 070 230 85 35 samt christina.fredriksson@eniro.com
Mer info
Kontaktperson Lucas Van Mansvelt
Telefon 073-4382167
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Eniro Sverige AB
Sista ansökningsdag 4 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som varumärke är Eniro välkänt, men vi vill mer än så. Vi vill uppfattas som specialister på lokalt sök, oavsett vilken kanal man väljer och i alla de länder där vi verkar. Därför har vi som vision att bli Symbolen för lokala upptäckter. VI SÖKER MEDARBETARE SOM VILL VARA MED ATT UPPFYLLA VÅR VISION För att vår vision ska bli verklighet behöver hela vår verksamhet, och alla vi som arbetar i företaget, dela den samt vår ambition att utvecklas. För att uppnå våra mål, stärka vårt erbjudande och därmed vår position på marknaden är det viktigt för oss att hitta rätt person till rätt plats.