Content & Social Media Specialist

Content & Social Media Specialist

Eniro är idag en av Sveriges största mediebyråer där annonsörer och köpare kopplas samman. Vi genomför nu en digital förändringsresa, i vilken vi ligger i framkant med moderna tekniska lösningar. Vi erbjuder våra kunder digitala tjänster såsom Eniro.se, Google Ads, Bing Ads, Facebook-annonsering m.m. Som vår nya kollega kommer du in i en fas i företaget där det händer mycket vilket gör att du får möjlighet att utveckla ett välkänt varumärke.

Om rollen

Eniros marknadsavdelning söker efter en Content & Social Media Specialist som kan påskynda vår transformation. Vi förflyttar oss från att vara en klassisk marknadsavdelning till att vara en central spelare i vändningen av bolaget. Som Content & Social Media Specialist så jobbar du med vårt innehåll i alla kanaler. Ditt primära uppdrag är att skapa innehåll som hjälper småföretagare med marknadsföring.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Planera, skapa och följa upp innehåll i samtliga våra kanaler.
  • Stödja bolagets olika funktioner med copywriting och innehållsproduktion.
  • Distribuera innehåll i våra digitala kanaler, såväl egna, köpta som förtjänade.
  • Utforma kundkommunikation för samtliga marknader och kundsegment.
  • Stödja bolagets PR-arbete.
Mer om dig
  • Du har några års erfarenhet inom marknadsföring och har tidigare erfarenhet av bland annat Marketing Automation och/eller CMS-verktyg samt Sociala Medier och Content Marketing.
  • Du har även en högskoleexamen eller likvärdigt inom relevant område.
  • Det är meriterande om du utöver Svenska bemästrar Norska eller Danska.
Tjänsten är ett vikariat på 8-12 månader med möjlighet till förlängning med start 6/1 - 2020.

Rollen är placerad i Stockholm på vårt huvudkontor i Kista och du kommer att rapportera till Head of Marketing Andreas Perneby. Om du har frågor om rollen och/eller uppdraget nås Andreas här: 073 - 521 05 19 alt. andreas.perneby@eniro.com
Mer info
Kontaktperson Lucas Van Mansvelt
Telefon 073-4382167
Område Stockholms stad
Yrkesroll CRM, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Vikariat
Rekrytering hanteras av Eniro Sverige AB
Sista ansökningsdag 9 dec 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som varumärke är Eniro välkänt, men vi vill mer än så. Vi vill uppfattas som specialister på lokalt sök, oavsett vilken kanal man väljer och i alla de länder där vi verkar. Därför har vi som vision att bli Symbolen för lokala upptäckter. VI SÖKER MEDARBETARE SOM VILL VARA MED ATT UPPFYLLA VÅR VISION För att vår vision ska bli verklighet behöver hela vår verksamhet, och alla vi som arbetar i företaget, dela den samt vår ambition att utvecklas. För att uppnå våra mål, stärka vårt erbjudande och därmed vår position på marknaden är det viktigt för oss att hitta rätt person till rätt plats.