Utbildningsledare till SIS

Utbildningsledare till SIS

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu ytterligare en utbildningsledare till SIS Utbildning. Rekryteringen syftar till att fortsätta leverera högkvalitativa utbildningsinsatser och konsultuppdrag. Vi vill även vidareutveckla vårt utbildningskoncept samt erbjuda våra kunder specialanpassade lösningar utifrån deras behov.

Har du erfarenhet av utbildningsledning, standardisering, konsultuppdrag och drivs av att utveckla befintliga och nya koncept? Då behöver vi dig!

Ditt uppdrag

Som utbildningsledare ansvarar du och din närmsta kollega för att planera, genomföra och utveckla olika typer av utbildningsinsatser och konsultuppdrag tillsammans med våra kunder. Arbetet med att utveckla våra utbildningsinsatser/konsultuppdrag sker i tätt samarbete med kollegor samt branschens experter i SIS tekniska kommittéer.

Vår utbildningsavdelning befinner sig i en utvecklingsfas och du kommer också bidra till att utveckla både befintliga och nya utbildningskoncept - alltifrån pedagogisk struktur, kursinnehåll, utbildningsutbud, marknadsföring som ett led i att hjälpa oss bli den bästa utbildningsleverantören på den svenska marknaden.

Tjänsten innebär cirka 50% externa uppdrag så som utbildningsledare och konsultuppdrag och 50 % interna uppdrag så som utveckling av befintliga och nya utbildningskoncept och leda våra externa utbildningsledare.

Resor i tjänsten (med eventuell övernattning) förekommer ca 4-6 dagar per månad. Arbetet kräver också körkort då vi genomför utbildningsuppdrag på flera orter i Sverige.

Kvalifikationer

Du har flera års erfarenhet som certifieringsrevisor, konsult inom organisations- och verksamhetsutveckling alternativt linjechef inom kvalitet eller miljö.

Du har god kunskap om ISO 9001 och 14001 eller andra ledningssystemstandarder t.ex. ISO 27001 & 45001.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Du förutsätts ha god IT-vana och kunskaper inom Officepaketet är ett krav.

Meriterande är även erfarenhet av digitala utbildningar och utbildningsplattformar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa in i rollen behöver du vara kommunikativ och ha en god förmåga att bygga nätverk. Du har en förmåga att sätta dig in i kundernas situation och affärsmiljö och kan på så sätt anpassa och utveckla olika typer av utbildningsinsatser/konsultuppdrag. Vidare är du engagerad, resultatorienterad och har en god förmåga att ta egna initiativ och driva egna uppdrag.

Ytterligare information

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår utbildningschef, Fredrik Tamker, på tel. 08- 555 520 03

Du är också välkommen att kontakta våra lokala fackliga representanter Bengt Rydstedt, tel. 08-555 520 28, Akademikerklubben och Anette Eriksson, tel. 08-555 520 65, Unionen.

Provanställning tillämpas.

Är du intresserad, ansök då senast 2019-11-15. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Tamker
Telefon 0855552003
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SIS är en del av ISO och CEN som är nätverk av experter som arbetar med att skapa internationella standarder.

Hos oss kan aktörer ta initiativ och samverka för best practice som främjar Sveriges konkurrenskraft och ger smart och hållbar samhällsutveckling. SIS samverkar med alla delar av det svenska samhället, som till exempel industri, akademi, offentlig sektor och frivilligorganisationer.

SIS projektleder det svenska arbetet med att ta fram standarder. Vi verkar för ökat svenskt inflytande i internationella samarbeten och för att best practice sprids och tillämpas i Sverige.

Vi erbjuder också utbildningar, tjänster och produkter som hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter och skapa samhällsnytta med hjälp av standarder.