Affärsutvecklare till Svenska Skogsplantor

Affärsutvecklare till Svenska Skogsplantor

Om ditt arbete

I din roll som affärsutvecklare arbetar du med att söka nya kunder, koncept och produkter.

Jobbet innebär bland annat att:
  • Arbeta med nya utveckla nya koncept, affärsupplägg, kunder och affärer
  • Marknadsföra nya produkter på nya marknader
  • Stödja organisationen inom affärsutvecklings-, tjänsteutvecklings- och produktutvecklingsfrågor
  • Omvärldsbevakning inom området i både nationella och internationella frågor
Du rapporterar till vår Affärsutvecklingschef.

Arbetet som affärsutvecklare kommer att innebära en del resande, såväl inom som utom landet.

Om din profil

Du har tidigare arbetat med affärsutveckling, försäljning och/eller marknadsföring, är strukturerad och har erfarenhet av att leda och driva projekt. Du har dokumenterad erfarenhet av att omsätta affärsidéer till lönsamma erbjudanden. Du är en utpräglad lagspelare, är bra på att engagera och motivera andra för att nå bästa resultat. Vi tror att du har ett högt driv och självständighet i ditt arbetssätt.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du ett spännande uppdrag där du kommer vara en viktig del i Sveaskogs vision om att visa vägen till ett hållbart samhälle! Du får ett omväxlande och utmanande arbete i en prestigelös organisation där kundfokus, innovation, enkelhet och öppenhet beskriver andan hos oss.

Vill du veta mer?

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Gustav Thoft, affärsutvecklingschef Svenska Skogsplantor, på telefon 072-745 12 49.

Fackliga kontaktpersoner är för Akademikerföreningen Erika Sparrman, telefon, 010 – 544 95 78, för Ledarna Ingemar Karlsson, telefon 0480 – 382 86 och för Unionen Bengt Svensson, telefon 037-23 03 83.

Välkommen med din ansökan senast den 21 oktober.

Sveaskog eftersträvar mångfald samt en jämn könsfördelning inom alla yrken i företaget.
Mer info
Kontaktperson Gustav Thoft
Telefon 072-745 12 49
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skogsplantor.se
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Då finns en grön värld av möjligheter hos oss. Vi är Sveriges och Norra Europas ledande leverantör av skogsfröer, skogsplantor och skogsföryngringar. Våra kunder är stora delar av skogsnäringen i Sverige, och även i Finland och Norge. Vi kännetecknas av högt kundfokus, hög utvecklingstakt, god lönsamhet och hög effektivitet. Vår omsättning växer hela tiden och ligger för närvarande på runt 400 mkr, bland annat från odling och leverans av ca 130 miljoner skogsplantor. För att lyckas behöver vi jobba med drivna och kompetenta människor som är redo att ta ett ansvar - och som vill vara med oss och visa vägen till ett hållbart samhälle. Svenska Skogsplantor är ett affärsområde inom Sveaskog. Läs mer på www.skogsplantor.se