OM TJÄNSTEN
Som platschef hos oss har du en nyckelroll med övergripande ansvar för ekonomi, genomförande, personal och lönsamhet för tilldelat projekt.
Du skall dokumentera avvikelser och frågor (ÄTA-hantering). Upprätta underlag för ekonomiska avstämningar samt driva verksamhetsutveckling. Du är ytterst ansvarig ute på byggarbetsplatsen. Vi vill att du lägger stor vikt vid ett bra arbetsmiljö- samt kvalitetsarbete med ett ständigt säkerhetstänk. Vi är BF9K-certifierade och ser att du är insatt inom BF9K eller liknande kvalitetssystem.

OM DIG
Vi vill att du har erfarenhet att arbeta som platschef på både större och mindre entreprenader. Vi ser att du har kunskap och erfarenhet inom produktion, planering av projekt och arbetsledning. Har du arbetat i Byggsamordnaren så är detta ett plus. Du har utbildning för Bas P/Bas U och även kunskap om lagar och avtal som är relevanta för branschen. Överlag goda datorkunskaper. Vi ser också att du har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta med frihet under ansvar.

DIN PROFIL
Utbildning: Gymnasial utbildning (krav).
Språk: Svenska (krav), engelska (meriterande)
Körkort: B (krav)

Arbetslivserfarenhet: Platschef bygg 2-4 års erfarenhet (meriterande)

Övrigt: Anställning, heltid, tillsvidareanställd med 6 månaders provanställning

Ansökningar skickas till info@srmbygg.se eller via formulär på vår hemsida. Ange referens platschef.

Kontakt: 08-518 018 40

Hemsida: www.srmbygg.se

Företagets adress: Erik Segersälls väg 34, Hägersten
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 aug (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SRM BYGG AB är ett byggföretag med långa anor i branschen och kunderna finns inom offentlig sektor. Våra medarbetare är utan tvekan den viktigaste tillgången vi har i företaget. Därför strävar vi också efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Det är avgörande för fortsatt framgång och tillväxt. Vi tror på frihet under ansvar och på att ständigt hjälpa våra medarbetare att utvecklas. Läs mer om oss och våra värderingar på www.srmbygg.se