OM TJÄNSTEN
Som kalkylator hos oss jobbar du med att driva anbudsprocessen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Tar fram bygg- och projektkostnader för olika byggprojekt. Du säkerställer lönsamheten i projekten. Du upprättar anbudskalkyler och produktionskalkyler för erhållna och kommande projekt. Arbetet innebär också mängdframtagning samt prissättning. Du är också ett stöd gällande kalkyl- och kostnadsfrågor för kollegorna i företaget. Du medverkar vid startmöten och uppföljningsmöten vid vunna projekt.
Du genomför inköpsmöten och leverantörsutvärderingar. Tjänsten innebär att du arbetar nära kalkylchef- och arbetschef och målet är att du snart blir helt självgående.

OM DIG
Vi ser att du är har en högskoleutbildning inom byggteknik eller liknande och något- eller några års erfarenhet av kalkylering av byggprojekt. Ett plus är om du tidigare arbetat ute på byggen och även har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i MS Office och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i kalkylprogram samt god datorvana överlag. Vi vill att du kan arbeta självständigt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter men också att du har god samarbetsförmåga. Vi lägger stort värde vid att du är noggrann, strukturerad och klarar av att arbeta under tidspress. Kvalitet är viktigt för oss.

DIN PROFIL
Språk: Svenska (krav), engelska (meriterande)
Körkort: B (krav)

Övrigt: Anställning, heltid, tillsvidareanställd med 6 månaders provanställning

Ansökningar skickas till info@srmbygg.se eller via formulär på vår hemsida. Ange referens kalkylator.

Kontakt: 08-518 018 40
Hemsida: www.srmbygg.se
Företagets adress: Erik Segersälls väg 34, Hägersten
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 aug (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SRM BYGG AB är ett byggföretag med långa anor i branschen och kunderna finns inom offentlig sektor. Våra medarbetare är utan tvekan den viktigaste tillgången vi har i företaget. Därför strävar vi också efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Det är avgörande för fortsatt framgång och tillväxt. Vi tror på frihet under ansvar och på att ständigt hjälpa våra medarbetare att utvecklas. Läs mer om oss och våra värderingar på www.srmbygg.se