Teamledare till door-team, Stockholm

Teamledare till door-team, Stockholm

Röda Korset söker en teamledare till doorteam i Stockholm

Är du en person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare?

Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare till värvarteam i Stockholm med start 13/11. Arbetet innebär att du ansvarar för och leder en grupp värvare i arbetet att berätta om Röda Korsets unika mandat och verksamhet i syfte att rekrytera månadsgivare via dörrknackning. Du leder och planerar det dagliga arbetet där du coachar och motiverar gruppen och är själv med och värvar givare. I tjänsten ansvarar du för återkoppling av resultat till koordinator och gruppledare.

Vi söker dig som är:
  • Strukturerad och resultatinriktad
  • Inspirerande och pedagogisk
  • Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper
  • Intresserad av humanitära frågor
Det är meriterande om du har erfarenhet av:
  • Att leda eller coacha grupper
  • Försäljning eller insamling via direktdialog
  • Den ideella sektorn
Förutom ovanstående delar du självklart Röda Korsets värderingar, är svensktalande och har fyllt 18 år. Eftersom arbetet sker utomhus bör du trivas med att vistas ute ialla väder. Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk.

Bli #streetsmart med Röda Korset - https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I

Tjänsten innebär arbete med värvning och coaching av värvare måndag till torsdag 15.30-20.30. Utöver detta arbetar du en timme administrativt/dag och på fredag jobbar du administrativt heldag. Du kommer regelbundet att få utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i insamlingsteknik tillsammans med de övriga teammedlemmarna. Du får en fast timlön om 143 kr per timme plus 12%semesterersättning.

Tjänsten är en provanställning som övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månader. Övriga anställningsvillkor enligt kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbunden. Rekryteringen sker löpande, så sök omgående! Vi tar endast hänsyn till ansökningar inkomna via vårt rekryteringsverktyg. Har du några frågor? Kontakta Kajsa Gunnarsson på kajsa.gunnarsson@redcross.se

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk, ansök idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 dec (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Röda Korsets styrka är att vi finns överallt, med närmare 33 000 engagerade volontärer runtom i landet och 17 miljoner volontärer över hela världen. Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten, att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner, dit ingen annan når.

I Sverige bedriver vi bland annat behandlingscenter för krigsskadade och torterade, vi har en vårdförmedling för papperslösa och andra migranter samt erbjuder rådgivning i enskilda flyktingärenden. Dessutom efterforskar vi anhöriga som kommit ifrån varandra vid en kris eller katastrof och bistår när de återförenas.

Varmt välkommen.