Röda Korset söker eventvärvare i Stockholm

Röda Korset söker eventvärvare i Stockholm

Svenska Röda Korset söker framtidens eventvärvare!

Svenska Röda Korset är i en förändringsprocess och vill nu bjuda in dig att söka en heltidstjänst i vårt nya eventteam! Teamet på fyra personer kommer arbeta på shoppingscentrum, festivaler och andra happenings runtom och i Stockholm och kommer att ha som mål att sälja konceptet att rädda liv! Jobbet är tufft men givande till tusen! Du måste vara en person som gärna tar debatter, diskuterar, argumenterar men absolut viktigast; att du engagerar, dvs, att du får en person att gå till handling! Låter det som en beskrivning av dig?

Du kommer först att gå en introduktionskurs där du lär dig allt du behöver för att kunna informera allmänheten om var, hur och när vi räddar liv! Efter det kommer du gå kontinuerliga kurser i säljkunskap, ledarskap och teambuilding. Vi sätter upp individuella mål, både resultatbaserade men även för din personliga utveckling hos oss. Dina viktigaste mål kommer dock att vara teamfokuserade! Hos oss är teamet A och O, och du som söker måste vara samarbetsvillig, en schyst kollega och lite av en vinnarskalle (interna tävlingar är en rolig och stor del av vårt arbete).

Ditt uppdrag är att värva månadsgivare; vår största källa till att rädda liv i världen! Du måste kunna argumentera för din sak och kunna förklara varför givandet är viktigt på lång sikt, och inte enbart för att det såklart blir mer pengar till slut. Du kommer få stöttning av din teamledare, dina kollegor och din närmsta chef på kontoret som alla kommer vilja se dig lyckas och ge dig en trygg och rolig arbetsplats med bra arbetsvillkor och kontrakt.

Skicka in ditt CV och skriv ett specifikt personligt brev om varför du tror att det här jobbet är helt rätt för dig och vad din spetskompetens i teamet kommer vara. Hur skulle du lyckas med jobbet att engagera andra? Vi kommer sedan att kontakta dig om din ansökan matchar våra tankar kring vad vi letar efter, och boka in en intervju.

Sök tjänsten och håll dig inomhus under vinterhalvåret med ditt nya jobb som eventvärvare för Svenska Röda Korset! Rädda liv och jobba med något som är roligt på riktigt.

Praktisk information

Lön 123 kr/h

Anställningsform Provanställning med goda möjligheter till fast anställning.

Arbetsort Stockholm

Arbetstider Måndag - Söndag: 10.00-18.00 alt. 12.00-20.00

Metod Event och happenings!

Omfattning 2-5 dagar/veckan

Sista ansökan Löpande

Kontakt (vid frågor) victoria.baveryd@redcross.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av RödaKorset
Sista ansökningsdag 30 dec (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Röda Korsets styrka är att vi finns överallt, med närmare 33 000 engagerade volontärer runtom i landet och 17 miljoner volontärer över hela världen. Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten, att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner, dit ingen annan når.

I Sverige bedriver vi bland annat behandlingscenter för krigsskadade och torterade, vi har en vårdförmedling för papperslösa och andra migranter samt erbjuder rådgivning i enskilda flyktingärenden. Dessutom efterforskar vi anhöriga som kommit ifrån varandra vid en kris eller katastrof och bistår när de återförenas.

Varmt välkommen.