Röda Korset: Eftermiddags- och helgjobb, värvare: Stockholm

Röda Korset: Eftermiddags- och helgjobb, värvare: Stockholm

Röda Korset söker värvare till door och street-team i Stockholm!

Brinner du för humanitära frågor och vill engagera dig i ett meningsfullt arbete?

Vi söker nu värvare till Stockholm, med start 13/11 som kommer att jobba med doorvärvning! I rollen som värvare tar du kontakt med människor genom dörrknackning och informerar om Röda Korsets arbete för att värva nya månadsgivare. Som anställd hos oss får du chansen att jobba i ett team med trevliga kollegor samtidigt som du ges möjlighet att utveckla dina kunskaper inom humanitära frågor och bidra till Röda Korsets fortsatta verksamhet.

Vi söker dig som är
  • Social och utåtriktad
  • Bra på att kommunicera och inspirera
  • Engagerad i humanitära frågor
  • Resultatfokuserad
Det är meriterande om du har erfarenhet av
  • Försäljning eller insamlingsarbete via direkt dialog
  • Ideellt engagemang
Förutom ovanstående delar du självklart Röda Korsets värderingar, är svensktalande och har fyllt 18 år. Eftersom arbetet sker utomhus bör du trivas med att vistas ute i alla väder. Du kommer att jobba både individuellt och i grupp och teamet leds av en teamledare.

Bli #streetsmart med Röda Korset - https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I

Du jobbar mellan 2-5 dagar per vecka utefter dina önskemål. Arbetstiden är 15.30-20.30 måndag-torsdag samt söndag vilket gör att atbetet går att kombinera med exempelvis studier.

Du kommer regelbundet att få utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i insamlingsteknik tillsammans med de övriga teammedlemmarna. Du får en fast timlön på 123/h +betald semester och andra villkor enligt kollektivaavtal. Det kan även förekomma resor till omkringliggande orter över dagen och vi står då för resorna och du får även restidsersättning.

Rekrytering sker löpande så sök omgående genom att registrera din ansökan på vår hemsida. Vi tar endast hänsyn till ansökningar inkomna via vårt rekryteringssystem. Har du några frågor? Kontakta:

Kajsa Gunnarsson på kajsa.gunnarsson@redcross.se

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk ansök idag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 dec (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Röda Korsets styrka är att vi finns överallt, med närmare 33 000 engagerade volontärer runtom i landet och 17 miljoner volontärer över hela världen. Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten, att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner, dit ingen annan når.

I Sverige bedriver vi bland annat behandlingscenter för krigsskadade och torterade, vi har en vårdförmedling för papperslösa och andra migranter samt erbjuder rådgivning i enskilda flyktingärenden. Dessutom efterforskar vi anhöriga som kommit ifrån varandra vid en kris eller katastrof och bistår när de återförenas.

Varmt välkommen.