Utveckla ditt ledarskap som teamledare på Röda Korset i Stockholm!

Utveckla ditt ledarskap som teamledare på Röda Korset i Stockholm!

Röda Korset söker teamledare till street-team i Stockholm!

Är du en person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare?

Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare i Stockholm. Arbetet innebär att du informerar folk om Röda Korsets arbete, värvar månadsgivare samtidigt som du leder, coachar och motiverar en grupp värvare i det dagliga arbetet. Återkoppling av resultat till koordinator är också del av tjänsten.

Vi söker dig som är:
  • Har fyllt 18 år och behärskar svenska
  • Strukturerad och resultatinriktad
  • Inspirerande och pedagogisk
  • Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper
  • Intresserad av humanitära frågor
Det är meriterande om du har erfarenhet av:
  • Att leda eller coacha grupper
  • Face-to-face/personlig försäljning eller insamling
  • Den ideella sektorn
Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk. Du får en fast timlön om 143 kr/h exkl semesterersättning.

Du arbetar totalt ca 34h i veckan med varierande arbetstider fem dagar i veckan (10.30-17.00 måndag-torsdag, samt kontorstid vid administrativ dag på fredagar).

Bli #streetsmart med Röda Korset - https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I

Du kommer regelbundet att få utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i insamlingsteknik tillsammans med de övriga teammedlemmarna. Det kan även förekomma resor till omkringliggande orter över dagen och vi står då för resorna och du får även restidsersättning.

Rekrytering sker löpande så sök omgående genom att registrera din ansökan på vår hemsida. Vi tar endast hänsyn till ansökningar inkomna via vårt rekryteringssystem. Har du några frågor? Kontakta Aljosja Ziga på aljosja.ziga@redcross.se eller 072-451 49 35.

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk ansök idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Röda Korset är en del av ett humanitärt nätverk av rödakors- och rödahalvmåneföreningar som finns i nästan alla länder. Tack vare detta nätverk är Röda Korset snabbt på plats, kan samordna insatser och se till att hjälpen kommer dit den bäst behövs. I Sverige finns drygt 1000 rödakorskretsar med omkring 30000 frivilliga som stödjer människor i utsatta situationer.