Utveckla ditt ledarskap! Teamledare -värvarteam,door, Röda Korset-Stockholm

Utveckla ditt ledarskap! Teamledare -värvarteam,door, Röda Korset-Stockholm

Röda Korset söker en teamledare till doorteam i Stockholm

Är du en person som gillar högt tempo och brinner för humanitära frågor och kommunikation? Söker du ett meningsfullt arbete där du kan utvecklas som ledare?

Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare till värvarteam i Stockholm. Arbetet innebär att du ansvarar för och leder en grupp värvare i arbetet att berätta om Röda Korsets unika mandat och verksamhet i syfte att rekrytera månadsgivare via dörrknackning. Du leder och planerar det dagliga arbetet där du coachar och motiverar gruppen och är själv med och värvar givare. I tjänsten ansvarar du för återkoppling av resultat till koordinator.

Vi söker dig som är:
  • Strukturerad och resultatinriktad
  • Inspirerande och pedagogisk
  • Utåtriktad och social med goda ledaregenskaper
  • Intresserad av humanitära frågor
Det är meriterande om du har erfarenhet av:
  • Att leda eller coacha grupper
  • Försäljning eller insamling via direktdialog
  • Den ideella sektorn
Förutom ovanstående delar du självklart Röda Korsets värderingar, är svensktalande och har fyllt 18 år. Eftersom arbetet sker utomhus bör du trivas med att vistas ute ialla väder. Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk.

Bli #streetsmart med Röda Korset - https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I

Tjänsten innebär arbete med värvning och coaching av värvare måndag till torsdag 15.30-20.30. Utöver detta arbetar du en timme administrativt/dag och på fredag jobbar du administrativt heldag. Du kommer regelbundet att få utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i insamlingsteknik tillsammans med de övriga teammedlemmarna. Du får en fast timlön om 143 kr per timme.

Övriga anställningsvillkor enligt kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbunden. Rekryteringen sker löpande, så sök omgående! Vi tar endast hänsyn till ansökningar inkomna via vårt rekryteringsverktyg. Har du några frågor? Kontakta Kajsa Gunnarsson på kajsa.gunnarsson@redcross.se

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk, ansök idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Röda Korset är en del av ett humanitärt nätverk av rödakors- och rödahalvmåneföreningar som finns i nästan alla länder. Tack vare detta nätverk är Röda Korset snabbt på plats, kan samordna insatser och se till att hjälpen kommer dit den bäst behövs. I Sverige finns drygt 1000 rödakorskretsar med omkring 30000 frivilliga som stödjer människor i utsatta situationer.