Distriktschef Svenska Neptun AB

Distriktschef Svenska Neptun AB

Nu söker vi efter en driven och passionerad Distriktschef (DC) som lever och andas kvalitet och relationsskapande försäljning. Har du det som krävs för att anta utmaningen?

Arbetsbeskrivning

Neptun förstärker sin säljkår och söker en distriktansvarig säljare på heltid som kommer att arbeta mot våra återförsäljare i mellansverige. Fokus blir att säkerställa att vi når våra uppsatta affärsmål, utveckla vår affär och bygga vidare på relationerna. Som DC ansvarar du för försäljningen av Neptuns produkter, badkar, massagebadkar och SPA hos våra återförsäljare. Du kommer att ansvara för säljuppföljning, kvalitets KPI:er, utbildning och kommunikation, för att säkerställa att Neptun når sina tillväxt mål.

För denna tjänst ansvarar du för vårt mellersta distrikt, som sträcker sig från Jönköping till Gävle. Du måste vara beredd och gilla att vara på resande fot med upp till två till tre hotellnätter per vecka.

Det här är vad du har:

För att lyckas i rollen, behöver du ett starkt eget driv, stark motivation, vara målinriktad och relationsskapande. Du kommer leda dina återförsäljare genom ett indirekt ledarskap så ett mycket bra coachande ledarskap är en förutsättning.

Då rollen också innebär många olika typer av kontaktytor krävs ett bra ordningssinne och en hög social kompetens som skapar starka relationer.

Vidare ser vi att du:
  • Har 4-6 års erfarenhet av försäljning inom butik och/eller liknande roll där du bevisat att du är duktig på att nå uppsatta mål över tid.
  • Har ett teknikintresse samt att du är en stjärna inom försäljning.
  • Arbetar tålmodigt för att uppnå både de uppsatta målen, på kort och på lång sikt, samt dina egna karriärmål.
  • Trivs med att hålla ett högt tempo och drivs av att göra affärer. Du är strukturerad och uthållig och tar ett stort ansvar i kundrelationer. Du inger stort förtroende bland dina återförsäljare och gör allt för att lyckas i din strävan att nå uppsatta mål. Vidare har du en förmåga att se till återförsäljarens helhet och behov och kan presentera en lösning som ligger utanför ramarna. Du är kreativ, utmanande och driver på även när standardsvaren finns.
  • Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
Det är stor fördel om du redan idag arbetar med badrumsinredningar/trädgårdsprodukter och att du har erfarenhet av arbete med indirekt ledarskap. Du har ett intresse för Neptuns produkter.

Tjänsten är placerad i Stockholm eller Mälardalen.

På Neptun strävar vi efter att bygga ett inkluderande miljö för alla och för de här rollerna ser vi gärna kvinnliga ansökningar!

Välkommen med din ansökan senast den 14 juli 2019. Urval och intervjuer sker löpande.

Skicka din ansökan till VD Per Adolfsson pa@svenskaneptun.se
Mer info
Kontaktperson Per Adolfsson
Email Mejla Per Adolfsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.svenskaneptun.se
Sista ansökningsdag 14 juli 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Neptun är ett av de äldsta företagen i branschen. Det betyder att vi har ett brinnande intresse och stor kunskap om bad inne och ute. Sedan starten 1991 har vi ständigt utvecklat och finslipat produkter och koncept. Vi designar och producerar ner på detaljnivå med fokus på kvalitet och funktionalitet – och lämnar marknadens bästa garantivillkor. Det gör köpet tryggt för dig!

Den rikliga standardutrustningen i Neptuns produkter är ofta tillval hos andra tillverkare. Utöver detta har vi tillval som höjer stämningen i badet ytterligare som exempelvis entertainmentpaket, aromaterapi, bord att placera dricka på och specialbelysning.

Ett bad inomhus eller ett spabad utomhus är en investering som du ska kunna njuta av i många år framåt. Neptun Bad & Spa finns idag representerade hos alla väletablerade kakel och badrumsbutiker, Bad & Värme kedjan, VVS och tillbehörsbutiker m.fl. Genom vårt rikstäckande nätverk av duktiga återförsäljare är steget till ett eget bad aldrig långt!