Idrottskoordinator till Svenska Motorsportförbundet

Idrottskoordinator till Svenska Motorsportförbundet

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Svemo söker nu en idrottskoordinator! Denna roll innebär ett operativt och ett strategiskt utvecklingsarbete där administrativa arbetsuppgifter är en stor del. Du arbetar tillsammans med att driva, utveckla och administrera arbetet med en eller flera av våra grenar, klubbar, sektioner och distrikt. Tävlingsverksamheten är en central del i tjänsten och du kommer stöta på utövare på alla nivåer, från nybörjare till elit. Du kommer också att bistå vid budgetering av verksamheterna i samråd med sektionerna och ekonomichef. Utöver detta tillkommer även andra inom kansliet förekommande arbetsuppgifter som kan variera utefter verksamhetens krav.

Personprofil

Vi söker dig som har erfarenhet av rollen som idrottskoordinator, idrottskonsulent eller annan tjänst som innehållit projektarbeten eller samordning i föreningsvärlden. Föreningskunskap är en kompetens du behöver ha i denna roll samt gärna erfarenheten av att arbeta i en organisation som styrs av ideella krafter. Vidare behärskar du god engelska och svenska i tal och skrift.
Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning inom idrott/sportmanagement eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är även meriterande om du besitter relevant arbetslivserfarenhet inom projektledning, koordinering inom näringslivet eller inom någon idrottsförening.

Som person är du nyfiken, social och serviceinriktad. Du behöver också vara lösningsfokuserad, innovativ och ha ett naturligt driv för förbättringsprocesser samt innehar förmågan att kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt.

Övrigt

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Oreglerad arbetstid, utgångspunkten är kontorstider men arbete på helger och kvällar förekommer
Plats: Kansliet ligger i Norrköping men man kan även utgå från Stockholm vissa dagar

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Sofie Lindström på 0733537512. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Presentation av organisationen:
Svenska Motorsportförbundet (Svemo) samlar alla som vill träna och tävla med motorcyklar, snöskotrar och racerbåtar. Förbundet bildades 1935 och är medlem i de olika idrotternas internationella förbund samt i Riksidrottsförbundet (RF) där Svemo är ett av de största medlemsförbunden med dryga 450 klubbar och 160 000 medlemmar och har en stadigt växande verksamhet. All verksamhet genomsyras av ett miljö- och säkerhetstänk. Motorsport är en av världens mest spridda sporter och Sverige/Svemo har många stora framgångar.

Se denna film för mer info: https://www.youtube.com/watch?v=ohjtkvUKg9E
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.