Byggprojektspecialist

Byggprojektspecialist

Svenska Fönster ingår i koncernen Dovista som är en av Europas ledande tillverkare av fasadfönster och ytterdörrar. Dovista är etablerat i sju europeiska länder och inom koncernen finns omkring 4200 medarbetare. Förutom Svenska Fönster så ingår även Mockfjärd och Snidex i Dovista Sverige.

Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en person, som ska arbeta som Byggprojektspecialist, till Svenska Fönsters nyöppnade kontor beläget på Office One, Arlanda.

I rollen som Byggprojektspecialist arbetar du för att stärka företagets kundvärde och försäljning mot föreskrivande led, byggkonsulter samt industrikunder (stora byggföretag, fastighetsprojekterare, fastighetsägare). Du är ett internt stöd vid komplexare förfrågningar och projekt i syfte att ta marknadsandelar. Du kommer att jobba med byggprojekt och finnas med som expertrådgivare.

Vidare innebär rollen att du:
  • Samordnar gemensamma affärer inom Dovista Sverige
  • Deltar i projekt och forum för att utveckla produkter och tjänster som stärker kunderbjudandet
  • Är en god ambassadör i kontakter med våra partners och övriga intressenter
  • Bidrar till ständiga förbättringar och medverkar i effektiviserings- och utvecklingsarbetet
Vi söker dig som är byggingenjör och har 5-10 års erfarenhet inom byggteknik inom ljud-, säkerhet- och energi. Kanske arbetar du idag i en roll som byggprojektledare eller platschef inom bygg. Du trivs som spindel i nätet och tar naturligt rollen som rådgivare hos våra partners. För att du ska nå framgång behöver du bearbeta olika målgrupper så som byggare och arkitekter och tillgodo se deras olika behov. Det meriterande om du har kunskaper inom projektledning, logistik och Lean.

Som person är du strukturerad, självgående och säljande. Du motiveras av att hitta den bästa lösningen för dina partners och är en naturlig relationsbyggare som med din sociala förmåga med lätthet skapar nätverk. Du blir en viktig del i Svenska Fönsters fortsatta resa i att erbjuda en helhetslösning av produkter och tjänster.

Du erbjuds en spännande roll hos en av Sveriges ledande aktörer inom branschen. Svenska Fönster är ett starkt varumärke och har gott renommé på marknaden. Du kommer till en arbetsplats fylld av glädje och kompetens där du får arbeta tillsammans med härliga kollegor.

Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales rekryteringskonsult Anna-Karin Danielsson på telefonnummer nedan.

Svenska Fönster är en av landets ledande fönstertillverkare. Vi växer och tänker fortsätta att göra det genom vårt stora fokus på hållbarhet. Hållbarhet för oss är att satsa på våra omkring 800 medarbetares hälsa genom en god arbetsmiljö och en bredd av friskvård. Vi erbjuder karriärmöjligheter inom företaget och här arbetar alla med ständiga förbättringar. Hållbarhet är att tillverka högkvalitativa och miljövänliga produkter, men också att ta vårt sociala ansvar, framförallt i vårt närområde i Hälsingland. Vi ingår i VKR-gruppen som ser långsiktigt på Svenska Fönster och nu görs stora investeringar i företaget. Vi har två attraktiva varumärken - SP Fönster och Traryd Fönster.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Made For Sales
Sista ansökningsdag 5 apr (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Made for Sales är ett rekryteringsföretag inriktat på tjänster inom försäljning. Vi har lång erfarenhet av försäljning och rekrytering och vet därmed vilka krav som ställs och vad som kännetecknar en säljare med stjärnpotential.