Installatör - Montör - Data Telenät

Installatör - Montör - Data Telenät

Nu söker företaget Dig med någon erfarenhet av installation av data/telenät, fiber.

Det är viktigt att du har det praktiska handlaget då du kommer att arbeta med olika typer av kabeldragning.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med olika typer kabeldragning, Cat 5, Cat 6, kanalisering, kontaktering, fiber, kabel mätning m.m. ute hos våra kunder i mestadels Stockholms området.

Har du tidigare erfarenhet från arbetsområdet är det en merit. Du bör ha någon form av el teknisk gymnasieutbildning i botten.

Du ska kunna svenska i tal och skrift därför att all teknisk information, dokumentation och anvisningar sker i svenska språket.

B körkort
Mer info
Email Mejla Svenska DataNätVerket ab
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska DataNätverket är en av Sveriges ledande företag när det gäller installation och service av datanät, telenät och fiber och elinstallationer. Vi har nått dit vi är idag tack vare att vi har många nöjda, och ständigt återkommande kunder. Det har vi fått genom hög kvalitet och stort kunnande.

Företaget använder sig uteslutande av marknadens främsta produkter.

I takt med att allt högre dataöverföringshastigheter har kraven på tillförlitliga kabelsystem ökat enormt. Därför är Svenska DataNätVerkets tjänster och produkter mycket efterfrågade idag. Så har det varit sedan starten 1989.

Svenska DataNätVerket lägger stor vikt på att följa vår kvalitétsplan och miljöpolicy. Vi mäter och utvärderar ständigt våra produkter och tjänster så att högsta möjliga kundtillfredsställelse kan uppnås. Alla våra leverantörer använder ISO 9000 godkända material.

Svenska DataNätVerket ger återkommande kunder ett fast pris per uttagsplats. Detta gör det lättare för våra kunder att få en snabb uppfattning om vad installationen kommer att kosta.