Spontanansökan Svenska Dagbladet

Spontanansökan Svenska Dagbladet

Svenska Dagbladet är mitt i en förändringsresa för att skapa framtidens journalistik och vi anställer ofta nya medarbetare. Dels till fasta tjänster, dels till vikariat. Ibland med kort varsel. På Svenska Dagbladet har du stora möjligheter att utvecklas som journalist. Vi har en öppen ansökan som du alltid kan vända dig till om du är intresserad av att jobba med oss och utveckla vår kvalitetsjournalistik.

Några egenskaper vi tror att du kan ha:
  • Du är en nyfiken, driven och engagerad journalist.
  • Du vill vara med och göra Sveriges bästa kvalitetsjournalistik.
  • Utbildning inom relevant område är bra. Men några års yrkeserfarenhet är ännu bättre.
Hos oss på Svenska Dagbladet bjuder vi på:
  • Ett varmt välkomnande och en stimulerande arbetsplats där tempot ofta är högt.
  • Kunniga, trevliga och engagerade kollegor.
  • Erfarna och drivna chefer som får dig att utvecklas.
  • En krävande och utmanande läsekrets som vill att vi är bäst varje dag.
Skicka in ditt cv och ett brev där du berättar om dig själv. Bifoga en uppdaterad meritförteckning med namn och kontaktuppgifter till dina referenser. Tänk på att använda din privata emailadress. Vi läser alla ansökningar men kommer i denna process enbart ta kontakt om en möjlighet uppstår.

Har du sökt jobb hos oss förut - men fått nej? Hör av dig igen! Vårt behov av medarbetare varierar och konkurrensen ser alltid olika ut. Du har säkert också hunnit bygga ut ditt cv med nya erfarenheter.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Journalistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 jan 2023 (181 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Dagbladet gör kvalitetsjournalistik inom områdena nyheter, näringsliv, kultur och opinion. Vi vill ge våra läsare fler perspektiv och fördjupad kunskap så att de kan bilda sig en egen uppfattning och fatta väl underbyggda beslut. Svenska Dagbladets vision är ett öppet och demokratiskt samhälle med en stark och oberoende kvalitetsjournalistik.

Vi som jobbar på Svenska Dagbladet tar vårt demokratiska uppdrag på stort allvar och är stolta över vår kvalitetsjournalistik. Här omges man av ambitiösa personer med stor och bred kompetens. Alla anställda förväntas dels ta stort eget ansvar, dels samarbeta prestigelöst med kollegor.