Talanger till Tommy Myllymäkis team

Talanger till Tommy Myllymäkis team

Vi bygger just nu en restaurang på Djurgården tillsammans med Tommy Myllymäki. Vår gastronomiska satsning kommer att öppna under 2019/2020. Det kommer bli en mindre restaurang i högsta klass. Både huset och teamet är under uppbyggnad. Rekryteringsarbetet och intervjuer påbörjas sommaren 2019.

Är du intresserad av att bli en i teamet och jobba med förstklassig kvalitet och servicenivå? Vi söker talanger som vill vara med och skapa en gästupplevelse utöver det vanliga. Vi letar efter dig som är kunnig, engagerad, driven och är en lagspelare som vill vara med om denna typ av upplevelse.

Vi söker dig som vill delta i teamet i kök och matsalen:
  • Kock
  • Kallskänka
  • Konditor
  • Souschef
  • Dryckesansvarig
  • Sommelier
  • Servis
  • Hovmästare
Tjänsten startar några veckor innan restaurangen öppnar.


Vad erbjuder vi?

Vi är övertygade om att detta kommer bli en läcker och lärorik erfarenhet att vara med om. Du får möjlighet att vara med från början och tillsammans med oss bygga upp en restaurang i världsklass.

Vi vill skapa en arbetsplats full med möjligheter och kreativitet. Hos oss får du vara delaktig i alla faser och vi vill ha kul på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning, varierade arbetstider, bra förmåner, tjänstepension, försäkringar och villkor enligt kollektivavtal.


Är du intresserad?

Skicka in din ansökan till oss. Rekryteringsarbetet och intervjuer påbörjas under sommaren 2019. Har du några frågor så kontakta Sofia Göransson, personalchef, sofia.goransson@svenskabrasserier.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Stockholms Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette och Ulriksdals Värdshus.


I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik. Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 feb (32 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Riche, Teatergrillen, Stockholms Matmarknad, Taverna Brillo, Luzette, och Ulriksdals Värdshus. I likhet med de internationella brasserierna vi har inspirerats av, har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider. Men till skillnad från våra förebilder har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen och vi är stolta över den härliga gemenskapen vi har mellan våra medarbetare. Du får bra förmåner i en seriös koncern och för oss är det viktigt att vi har kul på jobbet tillsammans. Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.