Säljare för Svenska Batterilagret i Stockholm

Säljare för Svenska Batterilagret i Stockholm

Säljare för Svenska Batterilagret i Stockholm

Svenska Batterilagret AB söker butiksansvarig inne- och utesäljare för vår första butik/lagerställe i Stockholmsregionen. Svenska Batterilagret AB säljer och marknadsför batterier, laddare och tillbehör, från klocka till truck. Vi arbetar med kända varumärken så som Varta, Energizer, Bosch, Panasonic, CTEK, Victron och Deka mm. Vi har 28 egna butiker/lagerställen i Sverige. Huvudkontor och centrallager ligger i Kungälv utanför Göteborg. Våra kunder är privatpersoner och industrikunder. Vi omsätter ca SEK 150 milj./år och har höga tillväxtmål.

Som butiksansvarig säljare på Svenska Batterilagret ansvarar du för butiken och försäljningen i Stockholmsområdet.

Arbetet innebär att skapa långsiktiga affärer med våra befintliga kunder samtidigt som en stor del av ditt fokus kommer att ligga på att etablera nya relationer och ta in nya affärer. Kundkontakter sker i butik och ute på fältet.

Vi ser gärna att Du har genomfört din gymnasieutbildning inom något teknikorienterat område och att Du har erfarenhet av försäljning. Det är också meriterande men inget krav om du har erfarenhet om batterier och laddare. Produktkunskap får du från oss. Du är öppen och enkel person med ett intresse för att träffa och hjälpa kunder med tekniska lösningar. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomdrivande och uppföljning.

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Utesäljare - 1-2 års erfarenhet
Utbildning
Meriterande
  • Gymnasial utbildning
Språk
Krav
  • Svenska
Körkort
Krav
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Butik, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 dec 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Huvudkontor och centrallager ligger i Kungälv utanför Göteborg. Våra kunder är privatpersoner och industrikunder. Vi omsätter ca SEK 130 milj. och har höga tillväxtmål.