Montageledare/Montör

Montageledare/Montör

Vi söker dig som vill ha ett roligt och utmanande arbete som ställer stora krav på flexibilitet och ledarskap. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, ordningsam och van att fatta beslut på affärsmässiga grunder och att du har vana av att arbeta på byggen, såväl som direkt med slutkund. Kanske har du tidigare erfarenhet som arbetsledare och förmåga att hålla igång flera projekt samtidigt? Vi ser gärna att du dessutom har lätt för att samarbeta både internt och externt.

Tjänsten som montageledare förutsätter att du har el-utbildning och kan läsa kretsschema och ritningar. Som montageledare kommer du också emellanåt att arbeta som servicetekniker och då i huvudsak med felavhjälpning hos kund samt förebyggande underhåll. Tjänsten innebär därför också att du ansvarar för att planera, samordna och genomföra dina egna uppdrag samt rapportera till regionchef.

Uppdraget är omväxlande och ger goda möjligheter att jobba självständigt med utgångspunkt från vårt kontor i Stockholm. Du styr till stor del din vardag tillsammans med regionchef, kundtjänst, kunder och kollegor. Du tilldelas en servicebil och har möjlighet att utgå från din hemadress. Våra tekniker använder surfplatta och MS Office som teknisk plattform.

Du är pusselbiten som saknas om du:
  • har ett brett tekniskt kunnande och erfarenhet inom installation och service
  • är driven och social och sätter kundens behov i fokus
  • är strukturerad och strävar efter att leverera det lilla extra
B-körkort och motsvarande gymnasial utbildning El/Drift är ett krav. Utbildning i Bas-U och Bas-P är meriterande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete med teknisk service, underhåll och/eller felsökning. Våra tekniker är självgående och ansvarsfulla samtidigt som de trivs med att jobba i grupp.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper – intresse av teknik och problemlösning, självgående, initiativrik, förmåga att se lösningar på tekniska problem är egenskaper som uppskattas varmt. God kommunikativ förmåga är viktig då kundkontakter är en stor del av jobbet samt ha lätt att lyssna och ta in information och andras kunskap, liksom att dela med sig av information och kunskap.

Din ansökan
Skicka din ansökan till: diana.ekman@3s.nu
Skicka ett kortfattat CV och en beskrivning av dig själv. På Svensk Storköksservice eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Tjänsten avser heltids tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Eventuella frågor besvaras av regionchef Diana Ekman på mailadressen ovan.
Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega så skicka in din ansökan med en gång!

Sista ansökningsdag är 30 april 2021 och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Läs mer om Svensk Storköksservice på www.3s.nu

Vi har valt Blocket som rekryteringspartner och avsäger oss erbjudanden från andra rekryteringsfirmor i detta avseende.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)