BI och SQL- utvecklare till Svensk Exportkredit

BI och SQL- utvecklare till Svensk Exportkredit

Analytisk och affärsdriven BI/ MS SQL-utvecklare till finansbolaget Svensk Exportkredit (SEK) i Stockholm.

Vill du jobba i en organisation med hög förändringstakt, stor variation och närhet till verksamheten i din vardag? Då är rollen som BI och SQL-utvecklare på Svensk Exportkredit rätt för dig.

SEK sitter i moderna lokaler i Waterfront Building på Klarabergsviadukten i Stockholm city.

Vi erbjuder dig

SEK är ett statligt ägt bolag med ett stort och viktigt uppdrag - att stärka svensk exportnärings konkurrenskraft och därmed bidra till att skapa sysselsättning och hållbar tillväxt i Sverige.

Här får du möjligheten att jobba i en verksamhetsnära roll på ett nischat företag med finansiell och komplex affärsdata. Du kan vänta dig en utmanande specialistroll där du har möjlighet att utveckla dig inom SQL- och databasutveckling.

Som utvecklare på SEK kommer du även få delta i ett större initiativ inom Business Intelligence.

Det här gör du hos oss
  • Utveckling och förvaltning inom SEKs datalager samt kringliggande gränssnitt
  • Stötta verksamheten och underlätta övergången till digitala lösningar
  • Delta i automatisering av manuella verksamhetsprocesser samt löpande bidra till förbättringar av SEKs utvecklingsprocess
  • Omsätta varierande krav/önskemål från verksamheten till effektiva och säkra IT-lösningar
  • Utveckling av rapporter- och analysverktyg
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Hela IT-organisationen består av 90 personer där drygt hälften jobbar inom utveckling och förvaltning. Du kommer tillhöra ett team om 13 personer.

Mer om dig

Du ska ha din baskunskap i MS SQL samt erfarenhet inom BI-lösningar. Erfarenhet av att jobbat i Jira och/eller Confluence. Du är van att jobba med källkodshantering som tex Git eller Visual Studio. Som person bör du vara analytiskt lagd och ha hög social förmåga.

På SEK arbetar man i enlighet med deras värdegrund - samarbete, lösningsorientering och professionalism. För att trivas på SEK bör du känna igen dig i dessa värderingar samt vara positiv, flexibel och trivas med att arbeta i en föränderlig miljö.

Du ska ha relevant utbildning och erfarenhet inom IT-området, gärna erfarenhet från bank och finans sedan tidigare. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav då koncernspråket är svenska och teknisk dokumentation är på engelska.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Alexandra Örnhall
Telefon 0725240635
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 21 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se