AD-Manager till Svensk Exportkredit i Stockholm

AD-Manager till Svensk Exportkredit i Stockholm

Ta möjligheten att ansvara för och utveckla SEK:s nya Active Directory (AD) och jobba brett med drift inom Windows Server!

Hos Svensk Exportkredit (SEK) i Stockholm kommer du in i en välkomnande och stabil organisation som har en positiv och viktig samhällsfunktion genom att främja svensk exportnäring.

Här kommer du ha en bred roll där du ansvarar för utveckling och underhåll av SEK:s nya AD som ska sättas upp, samtidigt som du kommer ha möjlighet att både beröra och fördjupa dig inom samtliga delar av driften som främst är inom Microsoft.

Vi erbjuder dig

Hos oss på SEK får du följa med på en omfattande förändringsresa där system ses över och där du kommer få testa och utvärdera nya system och metoder för att ta SEK framåt i utvecklingen. Här kommer din roll vara avgörande hur SEK:s framtida drift och AD kommer se ut i framtiden.

Här omges du av kollegor som har bred kompetens och erfarenhet inom exportfinansiering. Här är alla delaktiga och samarbetar lösningsorienterat och professionellt för att svenska företag ska vinna fler exportaffärer och bli mer konkurrenskraftiga. Detta kombineras med spännande internationella miljöer och kunder. Välkommen till det stora, lilla företaget som brinner för svensk export. Ytterligare information om SEK finns på www.sek.se

Det här gör du hos oss
  • Ansvara för utveckling och underhåll av SEK:s nya Active Directory (AD).
  • Utveckla befintlig miljö samt sätta upp nya miljöer med fokus på Windowsserver.
  • Delta i implementeringsprojekt samt projekt gällande uppgradering av system och servermiljöer.
  • Upprätta operativsystem samt drift av plattform.
  • Utföra kapacitetsanalyser samt deltar i kravarbete och utveckling vid förändring och nyutveckling.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör IT Operations med 21 medarbetare som är indelade i olika arbetsgrupper inom säkerhet, nätverk och drift. Hela IT avdelningen består av ca 80 kollegor som alla sitter på huvudkontoret i moderna lokaler centralt i Stockholm (Klarabergsviadukten).

Mer om dig

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet och stor kunskap inom Active Directory och Windows server, samt en öppenhet och vilja att lära sig flera delar inom driften. Du har troligen också grundläggande kunskap inom PowerShell eller motsvarande script-språk, samt en övergripande förståelse för nätverk och intresse för Azure eller annan molntjänst.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom bank och finans, alternativt på en driftleverantör så är det ett plus men absolut inget krav. Ett krav däremot är att du brinner för att ta ansvar och ta drift och utveckling framåt tillsammans med dina kollegor. Du är ständigt nyfiken på nya tekniker och verktyg, där du gärna testar och utvärderar dem. Är du dessutom kommunikativ i både svenska och engelska och har en god förmåga att kunna motivera nya tekniker- och verktygs värde, finns stora möjligheter för dig att implementera dem in i verksamheten. Här finns nämligen goda resurser som du kommer kunna utnyttja för att ta SEK till nästa nivå inom ditt område!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Mathias Jonsson
Telefon 0708 53 52 06
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Hemsida https://adadigital.se
Sista ansökningsdag 4 juni 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se