Regulatoriskt sakkunnig

Regulatoriskt sakkunnig

Svensk Egenvård söker
sakkunnig


Svensk Egenvård är branschorganisationen för företag som säljer tillskott och livsmedel för en hälsosam livsstil och välbefinnande. Våra medlemsföretag säljer även växtbaserade läkemedel för att förebygga, lindra och bota milda sjukdomstillstånd. Medlemmarna i Svensk Egenvård är föredömen på den svenska marknaden och våra branschriktlinjer är riktlinjer gäller för hela branschen.

Svensk Egenvård har regelbundna möten med Läkemedelsverket, Livsmedelsverket och andra myndigheter. Vi förser medlemmarna med omvärldsbevakning av både svensk och internationell press och anordnar branschträffar ett par gånger om året. Vi verkar inom EU genom den europeiska organisationen Food Supplements Europe.

Vår främsta uppgift är att tillhandahålla regulatorisk rådgivning inom både nutrition och farmaci. Vi söker nu en regulatoriskt sakkunnig. Du kan vara nutritionist, farmaceut, livsmedelsingenjör eller ha annan relevant utbildning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och du uppskattar mötet med människor. Dessutom har du förmågan att arbeta självständigt.

Svensk Egenvårds kansli består av fyra personer vilket betyder att vi alla hjälps åt när och där det behövs. Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Ansökan med CV och dina löneanspråk skickas till VD Mats
Nilsson: mats@svenskegenvard.se

Frågor om tjänsten besvaras via mail eller 08-545 411 64.

Sista ansökningsdag är den 19 oktober 2018.
Mer info
Kontaktperson Mats Nilsson
Telefon 08-54541164
Email Mejla Mats Nilsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.svenskegenvard.se
Sista ansökningsdag 19 okt (28 dagar kvar)