Servicetekniker

Servicetekniker

Nu erbjuder vi dig möjligheten att vara med oss på vår engagerade och passionerade tillväxtresa. Du kommer att få verka i ett starkt entreprenöriellt klimat där din potential kommer att utmanas och utvecklas. På Svensk Avloppsrening är det viktigt, och vi drivs av, att man har kul på jobbet då det är en stor del av ens liv. Du som är rätt för oss är värderingsdriven och serviceinriktad samt har en unik kombination av driv, struktur och engagemang.

DINA ARBETSUPPGIFTER:
I din roll som servicetekniker är du ansiktet utåt hos Svensk Avloppsrenings kunder där du kommer fokusera på service och underhåll av olika typer våra reningsverk samt övriga produkter. Huvuddelen av din tid kommer vara ute hos kunder och du får också en roll att vara med att utveckla vårt serviceteam. Du ansvarar för dokumentation av det arbete du gör hos kunden samt planering av ditt fortlöpande arbete.

I din roll innebär det att du har ett tätt samarbete med våra återförsäljare, kontakt med vår samarbetspartner och deras tekniska avdelning. Du kommer jobba nära företagets tekniskt ansvarig vilken också kommer finnas som ett stöd för dig i ditt dagliga arbete.

Viktigt att ha med sig, och att det passar in i ditt liv, är att resor är en stor del av din vardag i denna tjänst. I denna roll får du räkna med att resa minst en vecka/ månad samt dagliga resor från kontoret inom regionen.

DIN PROFIL:
Som servicetekniker hos oss på Svensk Avloppsrening kommer du vara ansiktet utåt, det är viktigt att du har en förståelse för affären och för kundens behov, detta för att kunna serva och tillgodose dessa på bästa möjliga sätt. Eftersom din roll innebär en hel del självständigt arbete ser vi att det för dig är naturligt att ta ansvar, fatta egna beslut och jobba på ett strukturerat sätt. Svensk Avloppsrening genomsyras av teamkänsla och att du som person har lätt att samarbeta med andra är givet. Ett plus är att du är lösningsorienterad och praktiskt kunnig då du ibland behöver ta egna initiativ för att hantera och agera på olika situationer som kan uppstå i fält.

VI SER GÄRNA ATT DU HAR:
  • Relevant utbildning alternativ yrkesliknande erfarenhet
  • Körkort B
  • Svenska obehindrat i tal och skrift
ÖVRIG INFORMATION:
Start: Omgående.
Omfattning: 100%, provanställning tillämpas
Placering: Stockholm, Kontoret i Årsta

VÄLKOMMEN ATT SÖKA TJÄNSTEN TILLSÄTTS OMGÅENDE NÄR VI HITTAT JUST DIG.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 mars 2021 (27 dagar kvar)