Säljare till Svedbergs, Stockholm - Mälardalen

Säljare till Svedbergs, Stockholm - Mälardalen

Vi söker nu en

Säljare

Stockholm - Mälardalen

Som fältsäljare hos oss säkerställer du resultat och är duktig på att utveckla och driva försäljning mot våra kunder som är återförsäljare inom badfackhandeln. Du förväntas att aktivt arbeta på ett inspirerande sätt med utbildning, demonstrationer och olika kundevent för att på så sätt skapa långsiktiga kundrelationer. Distrikten omfattar Stockholm, Örebro och Dalarna så du bor lämpligen mellan Stockholm och Örebro, där du utgår från ditt hemmakontor.

Din profil

Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av uppsökande försäljning mot återförsäljare, gärna inom branschen eller närliggande och du vet att närvaro ute hos kund ger resultat. Vi ser också att:
  • Du är en självgående, uthållig, strukturerad och driven lagspelare
  • Du har affärsfokus, ärförtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer
  • Du har goda kunskaper inomMicrosoft Office
  • Du är kommunikativ ochuttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
  • Du har B-körkort


"Jag började på Svedbergs kundservice för snart 5år sedan. Efter ett tag så blev jag alltmer intresserad av att komma ut och träffa kunderna och idag så jobbar jag som säljare i södra Sverige.

Ingen dag är den andra lik. Att kombinera färg och form på möblerna med de tekniska delarna och sälj, det är det jag tycker är roligast. Sen kunderna såklart, vi har ett register av fantastiska kunder där alla har sin egen nisch och att få träffa dem på deras hemmaplan är väldigt spännande och inspirerande.

Svedbergs som bolag är en väldigt bra arbetsplats med en härlig familjär känsla, högt i tak och fantastiska kollegor. En arbetsplats där det finns utrymme för utveckling och möjlighet att växa i företaget, och framför allt ett företag med mycket kompetens och engagemang i alla avdelningar och medarbetare."

- Cajsa Öberg, Distriktschef syd

Vi erbjuder

Vi står inför en spännande fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer ha en viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Svedbergs är ett väletablerat, stabilt och välmående företag med kvalitetsprodukter som ingår i en stark koncern. Det innebär att det för rätt person finns möjligheter att utvecklas i bolaget. Vi erbjuder marknadsmässiga bra villkor.

Ansökan och kontakt

Känner du igen dig i
ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Marie Gummerus på 08-514 816
42 eller Julia Derblom 08-514 816 44.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 27 maj 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svedbergs grundades redan 1920 och har sedan 1962 tillverkat kvalitetsprodukter för badrum. Idag är företaget marknadsledande i Norden på badrumsmöbler och noterat på Stockholms fondbörs. Produktutveckling, design och produktion sker till stor del på företagets egen anläggning i Dalstorp. Under begreppet Hela ditt badrum marknadsförs ett brett sortiment bestående av badrumsmöbler, badkar, duschar, blandare, WC, belysning, handdukstorkar.

Sökord: teknisk säljare, utesäljare, byggsäljare, byggförsäljning, industrisäljare, industriell försäljning